Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618750 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1305 : Luni, 08 Octombrie 2012, 00:27 »
... :D (io glumesc cand zic de gemeni, sa nu ma luati in seama, chiar nu mi-ar trebui 2 dintr-un foc, am vazut ce greu mi-a fost cu unul, apoi cu doi odata....mammaaa..... ;D)

in oricare "greu incercat" exista un mister  ;) am crescut gemeni - nici eu nu vreau sa-mi amintesc de cate ori imbracam baiatul in scutece roz si il imbaiam de doo ori pt ca se uda dupa baita  ;D sau la care dintre sini ii mai puneam, pana am dat-o pe robaby -  si stiu ce inseamna  :) minuni intre minuni, greu mai mult decat greu, incantare si cunoastere ... mai mult decat fascinatie ...
chiar si acum cand sunt mari, miracolul continua, crede-ma!  :)
voi incerca - cu acordul lor, gemenilor - sa vi-i arat!  :)
nihil sine deo

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1306 : Luni, 08 Octombrie 2012, 15:33 »
da' chiar, bit, cam absentezi. poate ca...beat-bit-beat-bit for someone?  ::) Doamne ajuta. Pe tine eu te cunun; e de la sine inteles. :)
cine absenteaza de pe forum inseamna ca "beat-bit-beat-bit for someone"?  ^-^
da` nu pot sa nu observ ce familie mare suntem aici care boteaza, care cununa...  :thumbup:
mica, din cate stiam io ca sa fii nasa (de cununie) tre` sa ai nash ::)

ATUNCI NU MAI GLUMI, CA UNIVERSUL NU STIE DE GLUMA; EL IA INFORMATIA DE BUNA.  ;D
a naibii univers, mica...bine ca nu stie de gluma!  :tickedoff: da` vad ca nici de vorba serioasa nu stie, ca am ceva timp de cand ii spun, si-i scriu, si "vad", si iar ii spun si....nimic! :thumbdown:
ar fi culmea sa auda gluma cu gemenii  :whistle:

in oricare "greu incercat" exista un mister  ;) am crescut gemeni - nici eu nu vreau sa-mi amintesc de cate ori imbracam baiatul in scutece roz si il imbaiam de doo ori pt ca se uda dupa baita  ;D sau la care dintre sini ii mai puneam, pana am dat-o pe robaby -  si stiu ce inseamna  :) minuni intre minuni, greu mai mult decat greu, incantare si cunoastere ... mai mult decat fascinatie ...
frumos, Steliana, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. si tu la fel.  :)
e cu siguranta o experienta unica, dar daca ar fi sa aleg, prefer unul singur. doi, cum spuneam, e peste puterile mele.
astept pozele
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1307 : Luni, 08 Octombrie 2012, 16:01 »
Din cate observ eu (si nu vorbesc numai de persoanele de fatza, ci si de cunostinte din viata reala), taticii singles sunt mult mai preocupati de "mamica pentru copilul meu" decat de un partener... prin urmare, femeile singles cu copii au mai mult curaj la acest capitol. Nu o spun de la mine, nici din carti, ci... de la prieteni si prietene in aceasta situatie.

De exemplu, prima data cand am auzit marturisirea unui astfel de tatic, cum ca "De fiecare data cand o relatie devenea atat de serioasa, incat imi dadeam seama ca trecusera 3 zile de cand nu-mi mai amintisem sa-mi sun fata, ma simtem vinovat si dadeam bir cu fugitii din relatie." am crezut ca nu aud bine... Da' dupa ce am mai auzit-o si a doua, a treia... a cincea oara, m-am gandit ca trebuie sa fie ceva adevarat in asta, chiar daca pe mine ma depaseste. Si vorbesc de tatici de fetite, mai ales.
Totusi, parerea mea - mai ales ca e vorba de tati ale caror fetite locuiesc cu mama, si nu cu ei - asta poate fi o judecata corecta pana pe la varsta de 10 ani. Dupa, copilul intelege care e situatia. De pe la 12-15 ani, copiii stiu ca mama va ramane mama si, mai mult, mai ales fetitele, au nevoie de o prietena, si nu de o mama substitut, asa cum cred tatii. In plus - si asta o spun din experienta mea de fost copil - copiii sunt fericiti atunci cand isi vad parintii fericiti... prea multe sacrificii nejustificate "pentru copii" ii incarca de vinovatie, pentru ca mama/tata nu e fericit din cauza mea, si de "responsabilitatea" de a-si face el singur parintii fericiti, o responsabilitate prea mare, pe care niciun copil n-ar trebui s-o poarte...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1308 : Luni, 08 Octombrie 2012, 17:05 »
frumos, Steliana, sa-ti traiasca si sa fie sanatosi. si tu la fel.  :)
e cu siguranta o experienta unica, dar daca ar fi sa aleg, prefer unul singur. doi, cum spuneam, e peste puterile mele.
astept pozele

daca ar fi sa alegem ... niciodata nu am stii ce pierdem ...  :)
apropos: colegele mele de birou - de atunci - prindeau puteri doar cand se gandeau la mine  ;)  spuneau: cum poate steliana cu doi si eu nu ma descurc nici cu unul? si atunci se ambitionau sa faca totul posibil ...
nihil sine deo

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #1309 : Luni, 08 Octombrie 2012, 17:44 »
Da, Steliana, Dumnezeu ne da zilnic minuni. Tu stii cel mai bine! Si eu astept cu nerabdare pozele gemenilor! :) :dance:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #1310 : Duminică, 11 Noiembrie 2012, 08:28 »
Am vazut aseara la tv un reportaj cu Neagu Djuvara. E un tip atat de adanc si detaliat in toate, cred ca la el termenul de superficialitate nu exista! Mi-a placut mult cum a abordat 2 subiecte.
Primul se referea la biserica ortodoxa si la manifestarea unora vis a vis de religie. Vorbea despre credinta si superstitie. Spunea: " credinta trebuie sa fie in fiecare dintre noi si manifestarea ei inseamna bunatatea pe care o impartasim celorlalti". Cei care fac coada la moaste si se roaga "da-mi doamne sanatate, copii, serviciu, fa-ma fericit etc etc" aceia nu sunt credinciosi, cred mai degraba in superstitie, in puterea de se face minuni sau lucruri pe care le dorim si le cerem. La biserica spunea "nu te duci sa ceri, te duci sa devi mai bun". Super batranu' Djuvara!
Al doilea subiect se referea la abdicarea regelui Mihai in 47. Si explica despre acest fapt: "nu a fost o dezertare, asa cum o considera multi, in care il includea si pe Basescu, ci un act de protejare a monarhiei" Pt ca in situatia unei "monarhii a fost si este important sa se pastreze linia, sa nu fie intrerupta". Ori clar ca daca Mihai ramanea in tara, sansele ca el sa supravietuiasca erau minime. Si atunci linia adevarata a Hohenzollern-ilor s-ar fi intrerupt.

Eu nu sunt un reagalist dar admit ca monarhia da un echilibru statului, creand un pol de continuitate foarte important pentru o tara. Cel mai mult admir Habsburgii, evident nu pentru ca au inecat in sange revolutiile pasoptiste din imperiu, ci pentru ce au lasat in urma lor si pt cat de mult au insemnat pt cultura central europeana. Nu-mi place regalitatea britanica de exemplu si nici cea franceza, au avut foarte putine exemple de oameni care meritau sa stea pe tronul tarii. Si-au facut si blazonul de ras, si natiunea pe care o reprezentau, n-au lasat nimic bun in urma lor.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1311 : Joi, 15 Noiembrie 2012, 18:31 »
Povestea unui pat cu apa dintr-o expozitie germana de mobila.  :2funny:
Observati ca oriunde in lumea asta, daca pui un afis cu "Sa NU faci ceva", de fapt obtii rezultatul contrar si ai reusit sa motivezi lumea ca sa faca tocmai acel lucru.

http://www.youtube.com/embed/9wm-Ge8LL7o?rel=0
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #1312 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 11:05 »
Cel mai tare ANUNȚ de anul acesta: „Caut om care să stea la ședința cu părinții”

Un puști care dorește ca problemele de la școală să nu ajungă la urechile părinților s-a decis să plătească un coleg de forum care să stea „o oră, o oră și jumătate” la ședința cu părinții.

„Om care sa stea la sedinta cu parintii pe clasa ROG SERIOZITATE

Am nevoie pana luni de un om, trebuie sa para de minim 30 ani, maxim 50 si trebuie sa zica ca e unchiul meu. Daca e mai batran poate zice ca e bunicul meu.
Trebuie luni la 18.00 sa fie prezent in Bucuresti la colegiul ....... (n.r. numele liceului este cenzurat) si sa stea 1 ora/1 jumate la sedinta cu parintii. Am 15 lei, mai pot face rost de maxim 10 deci 25 lei pe treaba asta.” 

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1313 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 14:42 »
 ;D  :thumbup:

Offline dauina

• Hero Member
  • Mesaje postate: 642
« Răspuns #1314 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 14:53 »
Am vazut aseara la tv un reportaj cu Neagu Djuvara.....
nu am vazut reportajul, dar I'm in love cu dumnealui....:)

Nu ceea ce aduni, ci ceea ce raspandesti spune ce fel de viata ai trait!

Offline Nicoleta Bucuresti

• Full Member
  • Mesaje postate: 127
« Răspuns #1315 : Miercuri, 21 Noiembrie 2012, 22:14 »
Cel mai tare ANUNȚ de anul acesta: „Caut om care să stea la ședința cu părinții”

Un puști care dorește ca problemele de la școală să nu ajungă la urechile părinților s-a decis să plătească un coleg de forum care să stea „o oră, o oră și jumătate” la ședința cu părinții.

„Om care sa stea la sedinta cu parintii pe clasa ROG SERIOZITATE

FOARTE TARE!
Mai ales chestia cu seriozitatea!

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1316 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 12:20 »
Fiindca mi-am amintit de...

Nichita Stănescu
--------------------------------------------------------------------------------
Viata mea se iluminează

Părul tău e mai decolorat de soare,
regina mea de negru şi de sare.

Ţărmul s-a rupt de mare şi te-a urmat
ca o umbră, ca un şarpe dezarmat.

Trec fantome-ale verii în declin,
corabiile sufletului meu marin.

Şi viaţa mea se iluminează,
sub ochiul tău verde la amiază,
cenuşiu ca pământul la amurg.
Oho, alerg şi salt şi curg.

Mai lasă-mă un minut.
Mai lasă-mă o secundă.
Mai lasă-mă o frunză, un fir de nisip.
Mai lasă-mă o briză, o undă.

Mai lasă-mă un anotimp, un an, un timp.

Offline rocky

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 362
« Răspuns #1317 : Sâmbătă, 24 Noiembrie 2012, 13:14 »
cum poti lua in consideratie un poet care scria la bautura!?  :2funny:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1318 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 12:05 »
Ma intreb ce-o fi cu valul asta de disparitii misterioase de pe forum: almi_gabi, Adina, Matei... etc.  :(

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1319 : Duminică, 25 Noiembrie 2012, 14:07 »
Ma intreb ce-o fi cu valul asta de disparitii misterioase de pe forum: almi_gabi, Adina, Matei... etc.  :(

da, si bit care se da-n romanul "la rascruce de vanturi"  ;D.
si simpatica Doina cu care am combatut de aceeasi parte a frontului, in perioada tulbure, de trista amintire, a referendumului...Atunci cand ma antipatizam cu Matei  ;D. si cu Victor. da' chiar, si acel Victor a disparut brusc, probabil dezamagit de finalul intamplarii. Pacat, desi antipatici dpdvd politic, imi erau simpatici in rest.  ;D
Bit, Matei, ati lasat fetele singure cu galetusele la gropa cu nisip. pai e frumos? :kissing: