Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618579 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Caroline

• Vizitator
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1290 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 10:21 »
O atmosfera care te inspita !

Geniala greseala! Si asa s-a inventat un nou cuvant - inspira la ispita.  :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #1291 : Sâmbătă, 06 Octombrie 2012, 10:34 »
si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri.  ;)

matei, ma faci sa zambesc?  :giggle: (vorba ianei) inspita-ma! :-*
 ;D (mind your eye, enemy... cand te joci cu chibriturile...poti sa iei foc) ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1292 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 10:47 »
dragilor, auto-ironia mea a fost interpretata de voi altfel, insa e doar vina mea...cand spuneam ca nu-mi mai incap in piele era din cauza ca ma simteam de 90 kg intr-un corp de 52...la pachet cu greturi si alte manifestari indigeste. a trecut, slava cerului.  :)
pe voi doi nu pot decat sa va  :kissing:, Mica si Matei, cum v-ati gandit voi la toate: si la nume, si la nasi..   :giggle: :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1293 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 19:44 »
dragilor, auto-ironia mea a fost interpretata de voi altfel, insa e doar vina mea...cand spuneam ca nu-mi mai incap in piele era din cauza ca ma simteam de 90 kg intr-un corp de 52...la pachet cu greturi si alte manifestari indigeste. a trecut, slava cerului.  :)
pe voi doi nu pot decat sa va  :kissing:, Mica si Matei, cum v-ati gandit voi la toate: si la nume, si la nasi..   :giggle: :D

;D ce pacaleala ne-ai tras.  ;D dar nu-i bai; macar ne-am bucurat si eu am adormit zambind.  :)
totusi, daca tot ai strigat "lupul", poate apare si-o fetita ca din fotografia aceea.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1294 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 20:03 »
nu mai stiu pe ce topic ii laudam pe bronetii din cartier ca executa constructiile bine. Nu-mi iau vorbele inapoi, insa asta-seara, cand am trecut pe langa unul dintre bloculete, am vazut ca pe una dintre fatade n-au placat caramida eficienta de 25 cm, dect cu polistiren de 2,5cm. E insuficient pentru o buna termoizolare. Si eu nu pricep niciodata de ce aceasta atat de mica economie (doar la polistiren, care e destul de ieftin) cand manopera este aceeasi. Ei economisesc mai nimic, iar locatarul pierde in timp caldura destula.... tipic romanesc. sau tiganesc?  ???

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1295 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 20:57 »
mai guess mai, de-asta ne esti? deja incepusem sa-mi fac planuri, sa pun bani deoparte pentru botez, sa scot costumul cel mai bun de la naftalina... si cand colo!
n-am avut un nepotel! (am avut ... ;D)
mai incearca, noi vom fi tot aici!
"Stay hungry, stay foolish"

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #1296 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 21:20 »

Esti sigur? Asta seamana a non-angajament subconstient la... schimbare.  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1297 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 21:46 »
Pai, in mod vizibil, Matei e reticent la schimbare. nici bit nu s-a codit atat sa se arunce in "mediul" SC. cand i-a zis Maria "hai" (sau "sari", nu stiu  :)) s-a prezantat, asa sociopat cum se autodeclara, si-acu' e o inima a comunitatii.  :)

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1298 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:00 »
;D ce pacaleala ne-ai tras.  ;D dar nu-i bai; macar ne-am bucurat si eu am adormit zambind.  :)
totusi, daca tot ai strigat "lupul", poate apare si-o fetita ca din fotografia aceea.  :)
fara intentie, mica  :angel: dar ma bucur ca ai adormit zamband  :)
da, as vrea asa o fetita, dar cine stie...cum/cand o fi sa fie mai bine pentru mine  :) ma bucur nespus de minunea asta mica pe care deja o am in viata mea, iar el nu prea lasa pe nimeni in preajma mea, nici macar motanul... :giggle: e gelos maxim..

mai guess mai, de-asta ne esti? deja incepusem sa-mi fac planuri, sa pun bani deoparte pentru botez, sa scot costumul cel mai bun de la naftalina... si cand colo!
n-am avut un nepotel! (am avut ... ;D)
nashule   :giggle: , daca asta iti e dorinta, poti pune bani deoparte, eu nu ma opun, scoate si costumul ca, cine stie, poate apare o ocazie sa-l porti  ::)
mai incerc, poate dau lovitura. cu gemeni  :2funny: atunci sa nu te sustragi, da? ai promis aici, de fata cu atata lume... ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1299 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:12 »
si eu mi-am dorit fetita. prima oara, a "castigat" "el", ca a iesit baietel.  :) A doua oara, i-am spus universului ca eu vreau si vreau si vreau o fetita cu ochi mari. Asa a iesit si acum imi scoate ea ochii ca de ce nu am precizat "mari si albastri"?  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #1300 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:21 »
si eu mi-am dorit fetita. prima oara, a "castigat" "el,; ca a iesit baietel. A doua oara, i-am spus universului ca eu vreau si vreau si vreau o fetita cu ochi mari. Asa a iesit si acum imi scoate ea ochii ca de ce nu am precizat "mari si albastri"?  ;D
stiu io niste chestii socoteli cum sa-ti iasa fata si cum sa fie baiat. pe fii-meu l-am programat baiat, si baiat a fost. eu n-am lasat asta in voia sortii, am stiu ce vreau si am actionat cand trebuia :giggle:
daca o fi sa mai am o fata, stiu c-o vreau fix ca aia din poza. simplu si clar, nu?  :D
la gemeni insa, am o dilema.... :D (io glumesc cand zic de gemeni, sa nu ma luati in seama, chiar nu mi-ar trebui 2 dintr-un foc, am vazut ce greu mi-a fost cu unul, apoi cu doi odata....mammaaa..... ;D)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1301 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 22:28 »
stiu io niste chestii socoteli cum sa-ti iasa fata si cum sa fie baiat. pe fii-meu l-am programat baiat, si baiat a fost. eu n-am lasat asta in voia sortii, am stiu ce vreau si am actionat cand trebuia :giggle:
daca o fi sa mai am o fata, stiu c-o vreau fix ca aia din poza. simplu si clar, nu?  :D
la gemeni insa, am o dilema.... :D (io glumesc cand zic de gemeni, sa nu ma luati in seama, chiar nu mi-ar trebui 2 dintr-un foc, am vazut ce greu mi-a fost cu unul, apoi cu doi odata....mammaaa..... ;D)
ATUNCI NU MAI GLUMI, CA UNIVERSUL NU STIE DE GLUMA; EL IA INFORMATIA DE BUNA.  ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1302 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 23:17 »
nashule   :giggle: , daca asta iti e dorinta, poti pune bani deoparte, eu nu ma opun, scoate si costumul ca, cine stie, poate apare o ocazie sa-l porti  ::)
mai incerc, poate dau lovitura. cu gemeni  :2funny: atunci sa nu te sustragi, da? ai promis aici, de fata cu atata lume... ;D

ce-am promis promis ramane, draga noastra fina! tu incearca, nume avem cu nemiluita! numai copii sa fie :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1303 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 23:21 »
Pai, in mod vizibil, Matei e reticent la schimbare. nici bit nu s-a codit atat sa se arunce in "mediul" SC. cand i-a zis Maria "hai" (sau "sari", nu stiu  :)) s-a prezantat, asa sociopat cum se autodeclara, si-acu' e o inima a comunitatii.  :)

schimbarea este insasi motorul vietii dar sunt schimbari si schimbari.  cand schimbarile nu te afecteaza numai pe tine (adica pe mine, ma), atunci trebuie sa fim un pic reticenti  si cu ochii-n patru.

cat despre inima comunitatii, zilele astea nu se prea aude, beat-bit-beat-bit! ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1304 : Duminică, 07 Octombrie 2012, 23:36 »
schimbarea este insasi motorul vietii dar sunt schimbari si schimbari.  cand schimbarile nu te afecteaza numai pe tine (adica pe mine, ma), atunci trebuie sa fim un pic reticenti  si cu ochii-n patru.

cat despre inima comunitatii, zilele astea nu se prea aude, beat-bit-beat-bit! ;)

iti inteleg perfect reticenta. si eu am avut-o.  :) numai ca eu sunt ceva mai curajoasa :buck2: si mi-am spus "fie ce-o fi. vazandu' si facandu'". :)
nu exista niciun pericol, crede-ma. fii pe pace. singura amenintare care exista este aceea de a prinde "microbul" iesirilor SC, de a (te) rade si de a te amiciza cu unii dintre noi. atat. :)

da' chiar, bit, cam absentezi. poate ca...beat-bit-beat-bit for someone?  ::) Doamne ajuta. Pe tine eu te cunun; e de la sine inteles. :)