Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618554 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1275 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:22 »
gata, m-ai convins! spune-le sa-mi rezerve apartamentul cu vedere la mica, te rog. daca-mi cade plafonul in cap sau o iau peretii la vale, tu vei fi cea care m-ai dus in ispita. ;) acum ai si un motiv sa te duci sa-l vezi, sa supraveghezi lucrarile de finisare, sa faci si tu niste PR si lobby in zona.  poate lasa si la pret.  ;D

vezi? asa ma gandeam si eu.  privilegiul de a-mi privi in alcov, merita pretul unui tavan in cap, ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1276 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:24 »
Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... :-\
da` sa nu arunci cu tufanele, da?  :D
vb serios, multumesc  :)
greturi?  ::) sa ne intristam, sau sa ne bucuram?  :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1277 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:26 »
si la mine in sat exista familii de tigani dar relatia este cat se poate de cordiala, sunt oameni cu bun simt, saritori (daca i-ai prins in casa, n-ai idee cat de repede sar peste gard, ei glumesc cu asta), nu se aud scandaluri sau certuri.  ma rog, ca la toata lumea.  in schimb, steliana mi-a adus aminte, la vreo 600 de metri, pe la coltul unei ulite, sunt niste unii (nu sunt tigani) care cand le vine lor de petrecere, nu le pasa de nimeni si de nimic: dau drumul la muzica de se-aude in tot satul (astia au muzica si aparatura pentru nunti).  m-am intalnit intr-o seara cu unul dintre ei si l-am intrebat daca are impresia ca sunt singuri in sat si mi-a raspuns, da' ce, va deranjeaza muzica noastra? petrecem si noi... gata gata sa-mi dea discriminarea in clocot!
nu zice nimeni ca nu sunt si broneti de treaba si civilizati, insa probabilitatea de a intalni unii din majoritatea necivilizata si agresiva este mult mai mare. Cu primii n-am absolut nimic.

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1278 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:29 »
greturi?  ::) sa ne intristam, sau sa ne bucuram?  :)
e motiv de sarbatoare, mica
nici nu-mi mai incap in piele... :D
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1279 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:34 »
acum, pe o nota mai serioasa, dupa ce-am vazut la tv ca s-a intamplat cu incendiul de la blocurile din popesti leordeni, unde se pare ca au fost neglijate niste aspecte importante, esti convinsa ca "dezvoltatorii" de pe strada ta lucreaza cu ingineri, arhitecti, calcule, autorizatii in regula nu din alea obtinute pe sub mana?  din intamplare am vazut cateva astfel de apartmente, asa zis moderne, cu living american (cand aud asta mi se zbarleste parul din cap pentru ca multi folosesc termenul acesta dar putini stiu ce inseamna cu adevarat; tot o abureala sa-l pacaleasca pe omul in cautare de casa) si nu prea mi-au placut, parca erau facute dupa ureche; de parca picior de arhitect nici n-ar fi trecut pe-acolo.

si pentru ca tot vorbim de constructii, spuneam ca in domeniul asta uneori "buturuga mica/detaliile mici rastoarna carul mare/cladiri imense". Una din ipotezele cauzei prabusirii turnurilor gemene (structura avea suficienta rezistenta, teoretic) a fost simpla dezgolire a structurii de metal de materialul termoizolant protector. Metalul s-a incins din cauza incendiului, s-a inmuiat si a facut ca planseele sa cada unul dupa altul, sub greutatea precedentelor. De la simpla termoizolatie... foarte stupid, nu?
Si evacuarea celor de la nivelurile superioare n-a fost posibila pentru ca nodul vertical de circulatie (scari) si central, a fost blocat de avioane si incendiile lor. Daca ar fi existat scari de evacuare in alt loc, la extremitatile cladirilor, multi ar fi putut scapa pe acolo. Erori de proiectare? situatii imprevizibile? si una si alta.

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1280 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:35 »
Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... :-\
da` sa nu arunci cu tufanele, da?  :D
vb serios, multumesc  :)

saru'mana, multumesc de intrebare... cum in seara cu greata, marti, nu am avut nici un ceai la indemana, am suferit in tacere (vorba vine):nu am mai mancat nimic, nici pofta nu aveam; am baut apa, mi-am pus o buiota cu apa fierbinte pe stomac (caldura incalzeste, imbunatateste circulatia sangelui care mai ia din toxine, plus ca functioneaza ca un antispasmodic, caldura face ca vasele de sange sa se decontractureze, sa se relaxeze; este o metoda foarte buna pentru voi, fetele, cand sunteti cu luna si va doare tare, puneti buiota cu apa fierbinte pe burtica si n-o sa va mai doara; sotia mea asa facea); apoi, dupa ce am citit recomandarea carolinei, am mancat o lingurita de scortisoara cu miere; caro zice ca trebuie sa fie scortisoara pura, fara nimic altceva dar eu nu am reusit; ) dupa scortisoara cu miere m-am simtit mai bine. am continuat cu ceai de scortisoara; cred ca toate ceaiurile recomandate de micaela fac bine; in primele zile, marti si miercuri, post total.
miercuri seara impreuna cu fiica-mea am facut o supa: nu dupa reteta ci din mintea noastra! am cumparat tot felul de legume din piata, nimic acid, le-am tocat marunt, am pus tot intr-o oala cu apa, am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic acoperit. fara nici un fel de grasime.
de-atunci o tin tot intr-o supa de legume. 

multa sanatate, draga guess! sau sunt altfel de greturi? ;)
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1281 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:36 »
seriooooos? pai sa ne bucuram mult, mult. :) :kissing:
Sa-i dea Dumnezeu tot ce e bun si frumos. :flori:
L.E. si sa fie o fetita asa cum iti doresti. Da' si baietel e minunat, de-o fi sa fie. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1282 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:39 »

o s-avem un nepotel!  :flori:

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1283 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:43 »
o s-avem un nepotel!  :flori:
sau nepotica.
daca e un baietel, sa-l cheme Matei. Daca e fetita, Micaela.  ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1284 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:44 »
cu bucuria acestei minunate vesti, ma duc sa ma culc. o sa adorm zambind.  :)
e minunat, Guess.  :kissing:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1285 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:45 »
daca vrei, eu pot fi nas! hai ca numele de matei e chiar frumos, poti sa-l si mai tunezi pe ici pe colo, mathias, matteo; si daca-i fetita, vedem noi. ioana nu ar fi rau deloc ;)
oricum sa fie intr-un ceas bun!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1286 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:46 »
sau nepotica.
daca e un baietel, sa-l cheme Matei. Daca e fetita, Micaela.  ;D

cum se gandeste ea la toate, dom'le! hai ca si-asa-i bine! reununt la ioana in favoarea micaelei. :)

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1287 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:49 »
cu bucuria acestei minunate vesti, ma duc sa ma culc. o sa adorm zambind.  :)
e minunat, Guess.  :kissing:

si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri.  ;)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1288 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:50 »
cum se gandeste ea la toate, dom'le! hai ca si-asa-i bine! reununt la ioana in favoarea micaelei. :)
mie-mi place si Alexia. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1289 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:52 »
si tu care faceai aici "word of mouth" pe gratis in favoarea lui magne be sase, haiducii lui sapte cai si ceai de nu stiu ce... vezi ca sunt alte lucruri care pot sa-i faca pe oameni sa adoarma zambind? foarte multe lucruri.  ;)
da, dar nu afli oricand o veste atat de luminoasa.  :)