Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... 
da` sa nu arunci cu tufanele, da? 
vb serios, multumesc 
saru'mana, multumesc de intrebare... cum in seara cu greata, marti, nu am avut nici un ceai la indemana, am suferit in tacere (vorba vine):nu am mai mancat nimic, nici pofta nu aveam; am baut apa, mi-am pus o buiota cu apa fierbinte pe stomac (caldura incalzeste, imbunatateste circulatia sangelui care mai ia din toxine, plus ca functioneaza ca un antispasmodic, caldura face ca vasele de sange sa se decontractureze, sa se relaxeze; este o metoda foarte buna pentru voi, fetele, cand sunteti cu luna si va doare tare, puneti buiota cu apa fierbinte pe burtica si n-o sa va mai doara; sotia mea asa facea); apoi, dupa ce am citit recomandarea carolinei, am mancat o lingurita de scortisoara cu miere; caro zice ca trebuie sa fie scortisoara pura, fara nimic altceva dar eu nu am reusit; ) dupa scortisoara cu miere m-am simtit mai bine. am continuat cu ceai de scortisoara; cred ca toate ceaiurile recomandate de micaela fac bine; in primele zile, marti si miercuri, post total.
miercuri seara impreuna cu fiica-mea am facut o supa: nu dupa reteta ci din mintea noastra! am cumparat tot felul de legume din piata, nimic acid, le-am tocat marunt, am pus tot intr-o oala cu apa, am acoperit si am lasat sa fiarba la foc mic acoperit. fara nici un fel de grasime.
de-atunci o tin tot intr-o supa de legume.
multa sanatate, draga guess! sau sunt altfel de greturi?