Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618551 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #1260 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:51 »
de ce te intereseaza apartamentul acela?  :angel:

dezvoltatorii sunt clanul onoriu. Au monopolizat totul in cartier. cumpara orice teren apare la vanzare, pe loc, cu banii jos si "trosc", intr-o luna trantesc un bloculet P+2+M. Culmea e ca lucreaza foarte bine. Respecta normele, santierele sunt curate, iar ei sunt respectuosi. Saluta, ba chiar si-au cerut scuze pentru dezagrementele produse de santier. Adica nu-s probleme cu ei, recunosc. singurele incidente neplacute sunt acelea, rare e drept, cand ii apuca cearta intre ei si atunci le iese tzigania la suprafata. Tot culmea e ca de la ei cumpara "albi", in general familii tinere, prin programul "prima casa".
Mai esti interesat? sa vorbesc cu bronzatul care sta pe scaunel pe trotuarul meu (vis-a-vis de santier) si ma saluta politicos cand plec si cand vin?  ;D

Offline Matei

• Hero Member
  • Mesaje postate: 933
« Răspuns #1261 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:56 »

dezvoltatorii sunt clanul onoriu. Au monopolizat totul in cartier. cumpara orice teren apare la vanzare, pe loc, cu banii jos si "trosc", intr-o luna trantesc un bloculet P+2+M. Culmea e ca lucreaza foarte bine. Respecta normele, santierele sunt curate, iar ei sunt respectuosi. Saluta, ba chiar si-au cerut scuze pentru dezagrementele produse de santier. Adica nu-s probleme cu ei, recunosc. singurele incidente neplacute sunt acelea, rare e drept, cand ii apuca cearta intre ei si atunci le iese tzigania la suprafata. Tot culmea e ca de la ei cumpara "albi", in general familii tinere, prin programul "prima casa".
Mai esti interesat? sa vorbesc cu bronzatul care sta pe scaunel pe trotuarul meu (vis-a-vis de santier) si ma saluta politicos cand plec si cand vin?  ;D

pai am explicat de ce ma intereseaza, din cauza privelistii la tine-n dormitor, n-ai scris tu asta???
si ce daca sunt bronzati? eu nu sunt rasist si nu discriminez pe nimeni.  nici macar pe janos :)
iar de miza ce sa mai vorbesc? pentru asa o priveliste mai face omul sacrificii.  sa nu-ti pui obloane!
"Stay hungry, stay foolish"

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1262 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 21:57 »
ai intra tu in relatii contractuale cu "etnia" (lor)?

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1263 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:00 »
ai intra tu in relatii contractuale cu "etnia" (lor)?

cu ce-i mai grozava a mea?  am mai spus ca nu fac discriminari  :)

Offline iana

• Full Member
  • Mesaje postate: 177
« Răspuns #1264 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:23 »
cu ce-i mai grozava a mea?  am mai spus ca nu fac discriminari  :)
Sa o rogi pe Mica sa inchirieze (pt. diversitate) un apartament in bloculetul meu, iar tu sa inchiriezi vis-a-vis.
Si  oferta vine la pachet cu etnie-n dreapta, etnie-n stanga, iar in primul bloculet (ca sunt trei in curte), la parter, masaj...din acela special  ;).
Joia mai ales (ca asa-i la etnie) este program special (folclor autohton). Cand strigaturile sunt prea puternice sau daca etnicul  isi manifeste dragostea pt. etnica prin blande atingeri, apare si organul...si farmecul dispare  :(
Dar nu-i totul pierdut...vis-a-vis s-a mutat o familie tanara si el o iubeste mult pe ea si viceversa. Este cald inca, geamurile sunt deschise si noi cu totii participam la bucuria lor. :)
O atmosfera care te inspita !

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1265 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:29 »

dezvoltatorii sunt clanul onoriu. Au monopolizat totul in cartier. cumpara orice teren apare la vanzare, pe loc, cu banii jos si "trosc", intr-o luna trantesc un bloculet P+2+M. Culmea e ca lucreaza foarte bine. Respecta normele, santierele sunt curate, iar ei sunt respectuosi. Saluta, ba chiar si-au cerut scuze pentru dezagrementele produse de santier. Adica nu-s probleme cu ei, recunosc........

acum, pe o nota mai serioasa, dupa ce-am vazut la tv ca s-a intamplat cu incendiul de la blocurile din popesti leordeni, unde se pare ca au fost neglijate niste aspecte importante, esti convinsa ca "dezvoltatorii" de pe strada ta lucreaza cu ingineri, arhitecti, calcule, autorizatii in regula nu din alea obtinute pe sub mana?  din intamplare am vazut cateva astfel de apartmente, asa zis moderne, cu living american (cand aud asta mi se zbarleste parul din cap pentru ca multi folosesc termenul acesta dar putini stiu ce inseamna cu adevarat; tot o abureala sa-l pacaleasca pe omul in cautare de casa) si nu prea mi-au placut, parca erau facute dupa ureche; de parca picior de arhitect nici n-ar fi trecut pe-acolo.

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1266 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:38 »
Sa o rogi pe Mica sa inchirieze (pt. diversitate) un apartament in bloculetul meu, iar tu sa inchiriezi vis-a-vis.
Si  oferta vine la pachet cu etnie-n dreapta, etnie-n stanga, iar in primul bloculet (ca sunt trei in curte), la parter, masaj...din acela special  ;).
Joia mai ales (ca asa-i la etnie) este program special (folclor autohton). Cand strigaturile sunt prea puternice sau daca etnicul  isi manifeste dragostea pt. etnica prin blande atingeri, apare si organul...si farmecul dispare  :(
Dar nu-i totul pierdut...vis-a-vis s-a mutat o familie tanara si el o iubeste mult pe ea si viceversa. Este cald inca, geamurile sunt deschise si noi cu totii participam la bucuria lor. :)

iana draga, nu pot sa nu-ti dau dreptate... e foarte adevarat ca e usor sa faci tot felul de afirmatii atunci cand realitatea cruda nu te loveste in moalele capului.  nu zic nu, si voi aveti dreptate.  m-ati pus in incurcatura: ce-as face daca as trai in scenariul prezentat de tine acum, iana? poate la inceput mi s-ar parea pitoresc, folcloric, as vedea un altfel de felie de viata.  si ca sa nu-mi tradez principiul meu cel drag, acela cu discriminarea, cred ca as baga-o intr-o valijoara (pe ea, discriminare) impreuna cu cateva hainute, si pe-aici ti-e drumul.  in alte tari mai calde si mai linistite, unde  nu as avea de infruntat astfel de situatii. si  pentru ca in acea imprejurare m-as vedea in fata faimosului "fight or flight" , cum de luptat nici vorba, as alege partea aceea cu fuga-i rusinoasa da'i mai sanatoasa. :)

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1267 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:38 »
tare de tot! ;D ;D ;D

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #1268 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:50 »
etnie-n dreapta, etnie-n stanga, iar in primul bloculet (ca sunt trei in curte), la parter, masaj...din acela special  ;).

de cand locuiesc intr-un cartier asa-zis "etnic" nu am participat la astfel de "bucurii" ... am in schimb in blocul de vis-a-vis un tanar blond care mai incearca in wk-end instalatia de sonorizare; un simplu telefon ii reduc decibelii ...
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1269 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:52 »
acum, pe o nota mai serioasa, dupa ce-am vazut la tv ca s-a intamplat cu incendiul de la blocurile din popesti leordeni, unde se pare ca au fost neglijate niste aspecte importante, esti convinsa ca "dezvoltatorii" de pe strada ta lucreaza cu ingineri, arhitecti, calcule, autorizatii in regula nu din alea obtinute pe sub mana?  din intamplare am vazut cateva astfel de apartmente, asa zis moderne, cu living american (cand aud asta mi se zbarleste parul din cap pentru ca multi folosesc termenul acesta dar putini stiu ce inseamna cu adevarat; tot o abureala sa-l pacaleasca pe omul in cautare de casa) si nu prea mi-au placut, parca erau facute dupa ureche; de parca picior de arhitect nici n-ar fi trecut pe-acolo.
ei, iti dai seama ca nu am de unde sa stiu ce autorizatie au. spun doar ca, atat cat reusesc sa vad, imi pare ca executa corect (armatura, cofrare, turnare) si santierul este foarte curat, nu fac mizerie in spatiul public.
In schimb, distantele fata de vecini sunt total neregulamentare.
living american  ;D. stiu sigur ca mie nu-mi place "bucataria americana" aceea care aduce in peisajul livingului aragazul, frigiderul, oalele... ;D

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1270 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 22:59 »
ei, iti dai seama ca nu am de unde sa stiu ce autorizatie au. spun doar ca, atat cat reusesc sa vad, imi pare ca executa corect (armatura, cofrare, turnare) si santierul este foarte curat, nu fac mizerie in spatiul public.
In schimb, distantele fata de vecini sunt total neregulamentare.
living american  ;D. stiu sigur ca mie nu-mi place "bucataria americana" aceea care aduce in peisajul livingului aragazul, frigiderul, oalele... ;D

la bucataria americana ma gandeam si eu dar m-a luat mana pe dinainte :).  frumos ca santierul e curat si nu e mizerie in spatiul public, cum vezi in alte parti.  daca mai sapa si fundatia cum trebuie si fac toate calculele ca lumea, fara sa faca rabat la materiale, fara sa mai adauge un etaj (hai neamule ca nu-si da nimeni seama) si fara pereti despartitori din rigips, atunci, da, ar fi ceva.

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #1271 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:01 »
de sapat au sapat. armatura e zdravana, betonul e turnat bine (fara segregari), iar zidaria, culmea, nu e de BCA ci de caramida eficienta. Iar la exterior finisajul e ingrijit. nu stiu cum e la interior ca, desi m-au invitat sa ma duc sa ma uit, m-am ferit sa intru in relatii prea amicale cu ei.

Deci, te muti sa te uiti in dormitorul meu? vii, vii? :smitten: 
:2funny: :2funny: :2funny:

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1272 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:10 »
de sapat au sapat. armatura e zdravana, betonul e turnat bine (fara segregari), iar zidaria, culmea, nu e de BCA ci de caramida eficienta. Iar la exterior finisajul e ingrijit. nu stiu cum e la interior ca, desi m-au invitat sa ma duc sa ma uit, m-am ferit sa intru in relatii prea amicale cu ei.

Deci, te muti sa te uiti in dormitorul meu? vii, vii? :smitten: 
:2funny: :2funny: :2funny:

gata, m-ai convins! spune-le sa-mi rezerve apartamentul cu vedere la mica, te rog. daca-mi cade plafonul in cap sau o iau peretii la vale, tu vei fi cea care m-ai dus in ispita. ;) acum ai si un motiv sa te duci sa-l vezi, sa supraveghezi lucrarile de finisare, sa faci si tu niste PR si lobby in zona.  poate lasa si la pret.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #1273 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:13 »
Matei, cu ce ai rezolvat greata zilele trecute? cu ce fel de ceai? parca citisem pe undeva ca ti-au dat fetele niste sfaturi......acu` arunca-le, rogu-te si spre mine ca ma incearca niste greturi, mamaaa..... :-\
da` sa nu arunci cu tufanele, da?  :D
vb serios, multumesc  :)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline Matei

• Hero Member
« Răspuns #1274 : Vineri, 05 Octombrie 2012, 23:18 »
de cand locuiesc intr-un cartier asa-zis "etnic" nu am participat la astfel de "bucurii" ... am in schimb in blocul de vis-a-vis un tanar blond care mai incearca in wk-end instalatia de sonorizare; un simplu telefon ii reduc decibelii ...

si la mine in sat exista familii de tigani dar relatia este cat se poate de cordiala, sunt oameni cu bun simt, saritori (daca i-ai prins in casa, n-ai idee cat de repede sar peste gard, ei glumesc cu asta), nu se aud scandaluri sau certuri.  ma rog, ca la toata lumea.  in schimb, steliana mi-a adus aminte, la vreo 600 de metri, pe la coltul unei ulite, sunt niste unii (nu sunt tigani) care cand le vine lor de petrecere, nu le pasa de nimeni si de nimic: dau drumul la muzica de se-aude in tot satul (astia au muzica si aparatura pentru nunti).  m-am intalnit intr-o seara cu unul dintre ei si l-am intrebat daca are impresia ca sunt singuri in sat si mi-a raspuns, da' ce, va deranjeaza muzica noastra? petrecem si noi... gata gata sa-mi dea discriminarea in clocot!