Autor Subiect: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic  (Citit de 618652 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline nickyblu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 388
Re: Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
« Răspuns #870 : Miercuri, 14 Martie 2012, 21:30 »
Alea dau dependenta :))

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #871 : Miercuri, 14 Martie 2012, 22:56 »
Tocmai am incheiat 2 ore de chinuiala in van. Concluzia? Nu va luati Sony Vaio! Nesimtire la superlativ. Modelul VGN-AR71S (care a costat un teanc de bani gros de 10 cm), 4 GB RAM , procesor superrapid (la timpul ala), bla, bla. Am incercat sa pun Windows 7 64bit pe el - ca are 4 GB memorie, de!-. Merge da`nu merge. Nesimtitii de Sony nu ofera suport (drivere)! Nici pe 7 cu 32bit! Doar pe Vista. Adica imi cumpar ce vreau io cu o caramida de bani si folosesc ce vor ei. Foarte tare! :tickedoff: :tickedoff: Noroc ca nu-i al meu ca il umpleam de yoko geri. Asa ca repet: nu dati bani pe fite.

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #872 : Joi, 15 Martie 2012, 13:59 »
Poate ai avut ghinion, se mai intampla. Eu am un Vaio VPCZ13M9E si am tot 4G RAM si-mi place din zi in zi tot mai mult. Cred ca o sa-i iau totusi inca 4Rami doar din cauza ca zice BitDefenderul ca nu prea mai am memorie :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #873 : Joi, 15 Martie 2012, 14:13 »
Ghinion e cand il scapi pe jos nu cand un gigant se uita la clienti ca la niste insecte. Aia e nesimtire. Nu ti se pare normal sa ti se ofere suport pentru sistemele noi de operare, avand in vedere configuratia si pretul de achizitie? Nu, clar e nesimtire din partea lor. Platesti in plus o gramada ca scrie Sony si nici macar nu merita. In acceptiunea mea, daca tot e sa dau bani, barem sa-i dau pe ceva care merita. Dell, de exemplu. Ca si alea-s scumpe. Da`cel putin la capitolul "drivere si suport" stau impecabil. Si daca imi permiti sa-ti  dau un sfat, inainte sa dai banii, verifica daca au drivere pe 64 de biti la modelul tau, sa nu te trezesti cu o "surpriza".

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #874 : Joi, 15 Martie 2012, 20:11 »
tabere beligerante, evacuati frontu' cu muzica, fiindca stricati iarba si goniti trilu' de pasarele.
mutam cearta aici.  ;D

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #875 : Joi, 15 Martie 2012, 20:14 »
suntem pe pozitii  :knuppel2:
inamicul il vezi pe undeva?  oO
cati sunt? unul sau mai multi?
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #876 : Joi, 15 Martie 2012, 20:17 »
Bre fetelor, stati cuminti (adica nu ma enervati!) ca iese rau! treaba voastra, pe urma se lasa cu  :buck2: si cu :'( ...

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #877 : Joi, 15 Martie 2012, 20:18 »
guess, tu auzi o pisicutza mieunand?  ;D :P

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #878 : Joi, 15 Martie 2012, 20:20 »
da, pare un motanel anemic...pis, pis, pis  :2funny:

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #879 : Joi, 15 Martie 2012, 20:22 »
mica, despre ce sesiuni de energo-incarcare spui? ca nu am habar si m-ar interesa  :)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #880 : Joi, 15 Martie 2012, 20:23 »
Si (ufff,  |o unde o fi norocul ala, ca asa o patesc din `74 incoace) ca in  orice situatie conflictuala in care ma bag, sunt doar io si cu mine...restul de masculi, la coafor sau la lectii de pian. N-are nimic, ii dam inainte! Ce ziceati de pisici? Parca nu erati moarte dupa ele, nu asta-i mitul femeii moderne, analogia cu pisicile? Suple, independente, misterioase...? Cum e?

Offline Guesswho

• Hero Member
« Răspuns #881 : Joi, 15 Martie 2012, 20:27 »
da, observ ca prietenii iti sunt aproape  ;D
eu nu-s moarte dupa pisici, mie imi plac leii, doar ca-s pe cale de disparitie  :magic:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #882 : Joi, 15 Martie 2012, 20:31 »
da, observ ca prietenii iti sunt aproape  ;D
eu nu-s moarte dupa pisici, mie imi plac leii, doar ca-s pe cale de disparitie  :magic:

Pai ia meri mataluta-n jungla (ma rog, in savana) si cata-ma p`acolo...daca te tine!  :P ;D

Offline micaela

• Hero Member
« Răspuns #883 : Joi, 15 Martie 2012, 20:31 »
mica, despre ce sesiuni de energo-incarcare spui? ca nu am habar si m-ar interesa  :)

e un mini-aparat de fizioterapie la purtator care emite unde magnetice la frecventa biocampului uman si care-l reincarca pe acesta prin pozitionarea pe chakre, in special. E inventat, brevetat de fizicianul Alexandru Musat. e recunoscut de Ministerul sanatatii si se comercializeaza de vreo 2 ani. L-am mai uitilizat si eu. Acum a scos unul nou, de ultima generatie, care imbina emisia magnetica cu cromoterapia. stai sa caut situ'.

http://www.spiridus.com/produse/

eu am scapat, prin intermediul lui, anul trecut, de o foarte veche durere de spate.
problema e ca in primele zile de la inceperea fizioterapiei ma apuca o somnolenta teribila (ca atunci cand mergi la un bioenergoterapeut autentic) fiindca organismul intra in regenerare si curatare. Apar si cosuri in primele zile, semn ca se elimina toxine.
dupa aceea, totul intra in normal.  :)

Offline nickyblu

• Sr. Member
« Răspuns #884 : Joi, 15 Martie 2012, 20:35 »
inainte sa dai banii, verifica daca au drivere pe 64 de biti la modelul tau, sa nu te trezesti cu o "surpriza".
Probabil ca asa se intampla daca il iei de nou fara sistem de operare. Sau daca vrei sa-i schimbi sistemul. Eu deocamdata sunt "fericit" ca a avut deja W7 pe el asa ca nu a trebuit sa schimb nimic, insa W8 bate deja la usa si-mi cam face cu ochiul  ;)