Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:30 ---nu-i drept, poftele tale mi le-a dat mie doamne-doamne :'(
eu poftesc mereu cate ceva
--- Terminare citat ---
Pai vezi? Lasa nucleara si da-o cu amandine (si-asa nucleara nu-i ca oja sau foehnul)! :P
Guesswho:
--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 22:31 ---M-am dat ranit ca sa ma mai antrenez un pic........dar se pare ca Bit n-are probleme cu riposta, are destule gloante in cartusiera :)
--- Terminare citat ---
bitek ii odihnit, n-a umblat ca mine aproape toata ziua.. ::)
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:32 ---aparente, pisoi, aparente....nu ma sperii cu una, cu doua...si nu cred decat ce vad scris negru pe alb...
las`, macar stii si tu cu cine mergi la razboi ;D
--- Terminare citat ---
Acu...negru pe alb nu mai vreau neam, mi-a ajuns o data, am tras pentru o hartie de m-am behait un deceniu...nope, io merg pe cuvant, cel putin la mine asta s-a respectat intotdeauna
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:33 ---Pai vezi? Lasa nucleara si da-o cu amandine (si-asa nucleara nu-i ca oja sau foehnul)! :P
--- Terminare citat ---
vede-te-as femeie pentru o zi cum te descurci cu oja, foehnul, dar mai ales cu .....ceara de epilat :2funny:
nickyblu:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:34 ---bitek ii odihnit, n-a umblat ca mine aproape toata ziua.. ::)
--- Terminare citat ---
Pe ea, ca nu mai are gloante.......acum e momentul, nu are cum sa se mai impotrivesca somnului :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă