Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (193/533) > >>

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:34 ---bitek ii odihnit, n-a umblat ca mine aproape toata ziua.. ::)

--- Terminare citat ---
Bine`nteles, ca orice motan care se respecta, dorm ziua si bantui noaptea ;D!

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:36 ---Acu...negru pe alb nu mai vreau neam, mi-a ajuns o data, am tras pentru o hartie de m-am behait un deceniu...nope, io merg pe cuvant, cel putin la mine asta s-a respectat intotdeauna

--- Terminare citat ---
vorba zboara, inscrisul ramane  ::)

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:38 ---Bine`nteles, ca orice motan care se respecta, dorm ziua si bantui noaptea ;D!

--- Terminare citat ---
asa e, pisoii is in calduri acum :2funny:)

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:37 ---vede-te-as femeie pentru o zi cum te descurci cu oja, foehnul, dar mai ales cu .....ceara de epilat  :2funny:

--- Terminare citat ---

Doamna draga, aci nu pot decat sa ma plec. Ca cred ca (da, e voita cacofonia  :P) m-as sinucide (eventual din greseala, cu foenul, placa de par, ceara de epilat sau alte intrumente de tortura). Plus ca daca m-as chinui sa ma fac frumoasa o zi intrega pentru unu`si ala sa nu zica nimic, l-as sugruma instant!

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:39 ---asa e, pisoii is in calduri acum :2funny:)

--- Terminare citat ---
Nope! Inca putin mai dureaza, sa se-ncalzeasca mai bine, sa iasa pisicile in dresuri... ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă