Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (191/533) > >>

Guesswho:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 22:24 ---Cine, noi? Niciodata nu ne pierdem.............oare ce caut eu aici? Dar oare unde sunt?....
si mai ales, cum ma cheama?   :idiot2:

--- Terminare citat ---
esti in razboi, nicky...te-a prins nucleara? ;D

bit:

--- Citat din: nickyblu din Joi, 15 Martie 2012, 22:24 ---Cine, noi? Niciodata nu ne pierdem.............oare ce caut eu aici? Dar oare unde sunt?....
si mai ales, cum ma cheama?   :idiot2:

--- Terminare citat ---

Ei poftim! Taman cand aproape o facusem sa creada si sa se sperie...Bre, ce ti-e si cu barbatii astia! Da-l cred, ca-i de-al meu. Adica diplomat ca o bazooka  ;D

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:25 ---Aci cu pofta...miss! Zau. Cel putin la mine. In afara de apa (cand mi-e sete, asta-i singurul lucru la care nu te-mpaci cu mine neam), pofte...ioc.

--- Terminare citat ---
nu-i drept, poftele tale mi le-a dat mie doamne-doamne  :'(
eu poftesc mereu cate ceva

nickyblu:
M-am dat ranit ca sa ma mai antrenez un pic........dar se pare ca Bit n-are probleme cu riposta, are destule gloante in cartusiera  :)

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:29 ---Ei poftim! Taman cand aproape o facusem sa creada si sa se sperie...Bre, ce ti-e si cu barbatii astia! Da-l cred, ca-i de-al meu. Adica diplomat ca o bazooka  ;D

--- Terminare citat ---
aparente, pisoi, aparente....nu ma sperii cu una, cu doua...si nu cred decat ce vad scris negru pe alb...
las`, macar stii si tu cu cine mergi la razboi  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă