Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (190/533) > >>

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:19 ---Ntz. De bun simt, e o lady, nu ia si dispare... :P

Ia uite, daca ma uit nitel, io m-am cam facut doi...Pam-pam! Si tu esti cam unu. Zic ca ar fi mai bine sa ochesti o iesire ca nu se stie...

--- Terminare citat ---
ntz. de bun simt, decat sa ti se faca pofta si sa atentezi la amandina ei, se indeparteaza  ca sa nu fie nevoita sa te refuze ..pt ca-i o lady  ;D
puteti fi si 3, sunt neinfricata  :box:
fuga e pt pisoi  ;D

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:20 ---cantecul era altfel, da` l-am adaptat  ;)
si asta cu 16 ani io n-o prea cred...barbatii in preajma unei femei frumoase s-au pierdut...ca nu vor sa recunosca e alta poveste  ;D

--- Terminare citat ---

Cam ai dreptate. Da`cu urmatorul update: de la o varsta-ncolo, te lasi pierdut mai repede in fata creierului...

nickyblu:
Cine, noi? Niciodata nu ne pierdem.............oare ce caut eu aici? Dar oare unde sunt?....
si mai ales, cum ma cheama?   :idiot2:

bit:

--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:22 ---ntz. de bun simt, decat sa ti se faca pofta si sa atentezi la amandina ei, se indeparteaza  ca sa nu fie nevoita sa te refuze ..pt ca-i o lady  ;D
puteti fi si 3, sunt neinfricata  :box:
fuga e pt pisoi  ;D

--- Terminare citat ---
Aci cu pofta...miss! Zau. Cel putin la mine. In afara de apa (cand mi-e sete, asta-i singurul lucru la care nu te-mpaci cu mine neam), pofte...ioc.

Guesswho:

--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:23 ---Cam ai dreptate. Da`cu urmatorul update: de la o varsta-ncolo, te lasi pierdut mai repede in fata creierului...

--- Terminare citat ---
depinde de la caz la caz...or fi si exceptii, nu zic nu, dar regula pare sa confirme ce am spus io

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă