Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:12 ---ok...intai iti cant, dupa aia plang....nu prea am voce, dar ce nu fac eu pentru intimidarea adversarului, lupt cu toate armele...incep: mi-e frica, mi-e frica, sa raman singurica..... :D
--- Terminare citat ---
Ne, ne, ne, ca nu mai am saispe ani sa ma pierd cand se uita o fata frumoasa la mine...
nickyblu:
--- Citat din: micaela din Joi, 15 Martie 2012, 22:02 ---guess... ::).... :whistle: e chestiune de tactica militara, ce Dumnezeu. patrunzi pe frontu' advers si arunci bomba atomica la centru'. ;D
--- Terminare citat ---
Vrabiuta arunca bomba/
Si noua ne cade....trompa/
N-am gasit alta rima :)
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:12 ---Nope, nu mere. Din cauza de paradox. Daca io da amandina si cicorico, ea sta langa si papa, deci nu poate da nucleara din alta parte, ca n-are cum sa se dedubleze. Cum ziceam, paradox. :strambatura: :P :strambatura: :P
--- Terminare citat ---
da cine-a hotarat ca ea sta langa tine? cu amandina si ciocorino in posesie, singura dispune unde le mananca...si sigur nu langa nucleara, e la mintea ..........pisicului ::)
bit:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 15 Martie 2012, 22:16 ---da cine-a hotarat ca ea sta langa tine? cu amandina si ciocorino in posesie, singura dispune unde le mananca...si sigur nu langa nucleara, e la mintea ..........pisicului ::)
--- Terminare citat ---
Ntz. De bun simt, e o lady, nu ia si dispare... :P Plus ca o lady nu umbla cu nucleara-n poseta, ca face rau la ten. (radiatiile)
Ia uite, daca ma uit nitel, io m-am cam facut doi...Pam-pam! Si tu esti cam unu. Zic ca ar fi mai bine sa ochesti o iesire ca nu se stie...
Guesswho:
--- Citat din: bitek din Joi, 15 Martie 2012, 22:14 ---Ne, ne, ne, ca nu mai am saispe ani sa ma pierd cand se uita o fata frumoasa la mine...
--- Terminare citat ---
cantecul era altfel, da` l-am adaptat ;)
si asta cu 16 ani io n-o prea cred...barbatii in preajma unei femei frumoase s-au pierdut...ca nu vor sa recunosca e alta poveste ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă