Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (521/533) > >>

Louie:
Inventii 2019

Sunt prezentate 5 inventii. Toate sunt plauzibile, poate au aparut deja, sau sunt in curs de aparitie. Insa inventia nr 4 este atat de uimitoare incat pur si simplu nu cred ca este adevarata... voi ce parere aveti?

www.youtube.com/watch?v=2pEh9bZEtwA

Louie:
Inventii:

www.youtube.com/watch?v=nBQFloYmmEY

Louie:

--- Citat din: Louie din Joi, 23 Mai 2019, 12:48 ---De cate ori ati fost la cumparaturi si ati pierdut mult timp la rind la casa din cauza aglomeratiei?
Sunt cateva metode pentru a grabi un pic acest timp pierdut.

•   Dupa ce se pun produsele cumparate pe banda, pana in momentul in care se ajunge in dreptul casierei, caruciorul de pozitioneaza in partea dreapta (clientul trebuie sa se afle intre carucior si banda). Binenteles ca se va folosi aceasta metoda in cazul unde spatiul permite acest lucru.  Caruciorul nu trebuie sa stea nici in spatele clientului, nici in fata acestuia pentru ca portiunea de banda aflata in dreptul acelui carucior nu poate fi folosita de catre alt client. Cozile la casa vor fi ceva mai mici si disconfortul creat de lipsa de spatiu va fi diminuat.

--- Terminare citat ---

Hai ca am ajuns sa ma citez singura!   :crazy2:
Trebuia s-o fac pentru ca ieri am avut o surpriza uriasa la rind la casa la LIDL.
La toate cozile de la casele de marcat erau cate 3-4 persoane care au pozitionat carucioarele cu cumparaturi exact cum am explicat mai sus!  :o
Voi ce credeti? Faceau cu totii parte din comunitatea Singles Camp?   :2funny:

Louie:

O sala de judecata in Statele Unite.
Cazul? Depasirea limitei de viteza... :)

www.youtube.com/watch?v=1V7j3eWVsHw

Louie:
N-am descarcat niciodata muzica de pe web, nici nu stiu daca este free sau trebuie sa platesti ceva  :blush: ;D
Ma poate ajuta cineva cu vreun link sau vreo informatie referitoare la acest subiect?  :help:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă