Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Louie:
A aparut a 4-a maimuta, acum... in secolul XXI
Louie:
Pentru ca am vorbit un pic despre fostele sere de la Codlea la actiunea Poiana Narciselor Tara Barsei si a Fagarasului, voi posta aici un scurt film despre serele de flori din Olanda.
www.youtube.com/watch?v=EvZJ0jzELF0
cartex:
Ma surprinde cata "liniste " e pe forum ...de ceva timp... Toata lumea intervine strict cu intrebari legate de excursii si cam atat... nu tu comentarii, glumite sau alte discutii faine menite sa ne apropie si sa anticipeze lucruri... Doar interventia profi a lui Gigi, legate de excursii si evenimentele zilei si cateodata , si rabufniri artistice ( care probabail nu mai pot sta incatusate ;) mai dau culoare aici ...
Citesc cu drag comentariile, discutiile din anii trecuti....si ma intreb ce se intampla cu noi?!!!!Comunitatea a crescut foarte mult ....dar oare unde pierdem? La ce capitol? Avem asteptari strict comerciale si turistice si uitam de esenta care ne-a legat ?Suntem mai fugariti de evenimente si de dorinte grabite pentru a mai gasi putin timp pentru a schimba " un gand bun de dimineata" ? Nu stiu raspunsul sa-l dau , doar am constatat cu intristare...
Si ... in aceste zile tulburi , cand multi din noi stau si mai mult prin casa si poate resimtim si mai mult singuratatea, sau solitudinea ... fiecare cu ale lui simtaminte...aceesi tacere .... Ne inchidem si mai mult in noi, simtim panica si teama de viitor; ma gandesc ca multi trec prin asta, e firesc sa ne fie teama; ne poate ajuta sa ramanem in viata....dar , oare , nu putem sa iesim un pic din carapacea noastra si sa exprimam ce simtim, ce ne dorim, ce visam ca se va intampla...?!!!
mirela123:
Adevarat tot ce spui....cred ca e incorect pana la urma, tot ce scrii.....suntem prinsi in valtoarea evenimentelor, mai mult decat ne-am fi imaginat sau dorit....si in acelasi timp, cred ca sufletul fiecaruia dintre noi face incursiuni in trecut, analizeaza prezentul, incearca sa intuiasca ce va urma.
Nimeni nu poate da un raspuns clar, dar cu certitudine, oamenii din noi nu vor mai fi la fel dupa aceasta perioada...nu ne dorim, dar se va intampla, si schimbarile vor fi bruste....si in bine.
Ne vom regasi ca oameni, vom aprecia mai mult frumusetea micilor si maruntelor lucruri din jurul nostru si ziua de maine va fi o binecuvantare !!!
pana atunci, rabdare !
dar, pana atunci , dragilor, nu uitati ca suntem, aici in Singles, ca o mare familie si trebuie sa comunicam. ce mai faceti ? ce descoperiri ati mai facut aceste zile ?
va salut cu drag, Mirela
ave caesar:
Mirela123,
eu sunt cam sceptic privind faptul ca oamenii vor fi altfel dupa aceasta perioada. Oamenii, cand dau de bine, uita repede. Vorba proverbului: ”Orice minune tine 3 zile”. Va ramane la fiecare, in subconstient, amintirea acestei perioade, dar daca dezastrul nu va fi astronomic, dupa cateva luni viata va fi exact ca inainte.
E doar parerea mea.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă