Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Louie:
Natura si aventura - acasa la tanti Victoria
www.youtube.com/watch?v=sLWDPi3EImA
Louie:
N-as avea niciodata curaj sa urc aici. M-a luat ameteala doar uitandu-ma la film...
Piatra Craiului, creasta nordica.
www.youtube.com/watch?v=7rvuwaqdjnk
wonderland:
Era bun de pus la excursia din Piatra Craiului, filmuletul asta.... Dar e ametitor si aici :)
La sfarsitul lunii mai au fost ceva excursii. Vad ca lumea nu se inghesuieste cu impresii. Chiar asa, vedi, vidi, vici?????
Iata si link-ul catre excursii incheiate, in caz ca nu stiati unde puteti scrie ce v-a placut, cum v-ati simtit...:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/board,21.0.html
wonderland:
--- Citat din: Louie din Duminică, 19 Mai 2019, 12:15 ---La mine chiar este, am (0)Amici. Am facut print screen:
Nu este important, doar eram curioasa :)
--- Terminare citat ---
Mi-am amintit si am explorat inca un pic.
Probabil cand te-ai inscris, la Profil - Modificare profil, ai adaugat pe cineva pe Lista de amici.
De exemplu, eu te-am adaugat acum pe tine, Louie. Acum imi apare si mie "68 Vizitatori, 2 Utilizatori (0 Amici)"
"0 Amici", nu inseamna "niciun amic". Inseamna doar ca niciunul dintre amicii tai din lista mai sus pomenita nu este autentificat/prezent pe forum in acel moment.
In concluzie e o functie nu prea utila, pentru ca nu e greu sa vezi 2 utilizatori online din 68 de vizitatori, de ex.... :crazy2:
Gata, am elucidat misterul, mi s-a linistit neuronul. :)
Louie:
www.youtube.com/watch?v=QR2AW-g3VnM
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă