Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
ioanabil:
Ovi :knuppel2: ce cautam noi in politica ?
Trebuia sa fie o gluma ....sa intebi in ce consta recompensa.......
si nu sa ma duci intr-o alta poveste
noiembrie:
Chiar asa,Ovi, plutesc in aer jocuri,poti adulmeca provocarea,reactiveaza-te !
Au grija altii de politici ,conflicte…
Pana acum 3 grupuri au adoptat tacerea si noi am acceptat.Petrecerea de la Sibiu,Cei din Poiana Narciselor,
Grupul din Ciucas...nici o casa frumoasa la muzeul Satului,nici o narcisa,nici un lup in Ciucas…
Hai ca nu mai povestim nici noi data viitoare,oricine poate fi mai egoist,pastram pentru noi !
Syzygium:
Lupi in Ciucas ?! Nuu.. Rododendroni, gentiene si foc de tabara :) Aduc eu pe forum, da' stai sa vina weekendul, sa filtrez informatia.
Discutiile, impresiile, pozele si chiar multumirile au curs pe WhatsApp, in timp real. Forumul a ramas o relicva de pe timpul romanilor.. :) Apropos de timp real, ca sa aflu la ce ora s-a incheiat petrecerea din seara anterioara, m-am uitat pe WhatsApp sa vad la ce ora am primit ultima poza :)
noiembrie:
De n-as fi comunicat in Apuseni cu Syzygium,de n-am fi impartit acelasi cerdac,m-as fi suparat pentru comparatie.
Dar nu,cand va mai saturati de WhatsApp-ul asta,mai priviti spre relicva si oamenii ei...care rezista aici de pe vremea romanilor !
Syzygium:
Noiembrie..! Ce am scris acolo era in primul rand o autoironie - eu sunt cea mai putin adaptata la mobilitate dintre toti cunoscutii mei. In Apuseni de exemplu nu m-am conectat deloc la net. Si uite, imi trebuie o saptamana sa incep sa scriu impresii din excursie.
Si era si o ironie - prea multa mobilitate strica, duce la superficialitate si volatibilitate.
Si era si un pic de invitatie la reflectie - de ce nu scriu oamenii pe forum? pai sunt niste motive obiective, formele de comunicare se schimba, schimbul de informatie se face acum in viteza, forumul "cere" sa ne cenzuram un pic "discursul". Uite, daca am scris in viteza comentariul anterior, nu a fost clar.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă