Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Syzygium:
Si era si regret in ceea ce am zis, forumul roman e ceva etern valoros, sa zic ca e perimat a fost asa.. un oximoron (am cauta cuvantul pe net, ca nu mi-l aminteam :) ).
noiembrie:
Da, ceva gen estetica uratului prin alaturare de termeni in antiteza.
N-ai facut rau,stiu ca lumea prefera alte medii de comunicare,noi ramanem aici
cand aveti nevoie de alt gen de comunicare…
Iti ating cu drag mana...
oviarad:
--- Citat din: ioanabil din Joi, 17 Mai 2018, 13:17 ---Ovi :knuppel2: ce cautam noi in politica ?
Trebuia sa fie o gluma ....sa intebi in ce consta recompensa.......
si nu sa ma duci intr-o alta poveste
--- Terminare citat ---
Brr , eu glumeam Ioana, am inteles ca era o gluma treaba cu recompensa si am incercat sa o continui si eu , scuze daca s-a inteles altceva , stiu ca nu-si are rostul politica pe aici, dar uneori ma roade si fac haz de necaz ca un roman sadea :) Acum sunt curios si intreb in ce consta recompensa? Daca e tentanta e posibil sa-l dau in gat si sa spun pe unde umbla :D :D
De reactivat o sa incerc in weekendul asta :) si promit ca povestesc dupa, noiembrie.
Si ca sa fiu si eu in ton tocmai mi-am facut cont pe Whatsapp.
wonderland:
--- Citat din: noiembrie din Joi, 17 Mai 2018, 13:32 ---nici o casa frumoasa la muzeul Satului,
--- Terminare citat ---
Au inceput sa apara impresiile si din excursie. La petrecere s-a postat ceva-ceva, dar nu cred ca frumoasele case traditionale au fost obiectivul principal al participantilor la petreere, noiembrie :angel:
Eu ma declar multumita si daca apar cateva reactii, cu poza sau nu, ce sa mai zic...
--- Citat din: noiembrie din Joi, 17 Mai 2018, 13:32 ---Hai ca nu mai povestim nici noi data viitoare, oricine poate fi mai egoist,pastram pentru noi !
--- Terminare citat ---
Bine zici, oricine poate fi egoist. Provocarea e sa nu fii :)
ovi si-a pus whatsapp :faint: asta cred ca e un efect negativ al intrarii in SCT >:D
Sygyzium, tu scrii asa de bine, iar stilul tau e fermecator, ti-am mai zis. profunzime si esenta, condimentata cu umor, intr-un text clar si sintetic. Hai ca daca mai analizez, incep sa te invidiez. ;D :magic: :kissing:
Si, da formele de comunicare se schimba. Viteza se imprima in tot ce facem. Dar unde ne grabim asa? Ce castigam?
Cred ca e vorba doar de formele de transmitere a informatiilor. Dar comunicarea umana inseamna mai mult decat atat, nu?
noiembrie:
Ma ajuti sa ma descopar,Wonderland.
Dintotdeauna am fost atrasa de 'antic",traditii,case,gesturi,scrisori,asteptari lungi...
Calatorii bine studiate,cufere cu amintiri,vinul vechi,barbatul"copt"...
Poate ar trebui sa ma orientez catre un alt grup...de seniori !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă