Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
ioanabil:
Iustin si cu tine am vorbit la carnaval, insa asa mi se pare mi e ca pe forum esti mai vorbaret si da o sa am ce vorbi cu Ovidiu, o sa ne luptam pentru cine sa vorbeasca mai mult :hammer:
wonderland:
heiiii, sesizez niste disparitii.
oviarad, cum se face ca dupa prima iesire in real, ai disparut din virtual? o fi de bine, o fi de rau? :(
O zi frumoasa, ciripoi sau neciripoi!
Pentru primii amintesc si aici ca in Atelier se danseaza (descult, cu fuste infoiate, cu spatele gol, cu reumatism, pe tot felul de ritmuri si dupa imaginatia sau dorul (de duca sau nu) al fiecaruiea :giggle:
ioanabil:
In cazul in care il gaseste cuneva pe oviarad ofer recompensa :whistle:
oviarad:
--- Citat din: ioanabil din Miercuri, 16 Mai 2018, 11:00 ---In cazul in care il gaseste cuneva pe oviarad ofer recompensa :whistle:
--- Terminare citat ---
Stiu eu pe unde umbla. dar crede-ma Ioana ca sunt oameni mai importanti pentru care merita sa oferi recompensa, spre exemplu poti contribui la colecta pentru a-si plati domnul Dragnea prejudiciul cauzat, sau poate poti micsora inflatia sau roborul daca recompensa la care te gandisesi era pecuniara, sau macar cateva ore de meditatie la romana pentru doamna care are nevoie sa invete ca 2020 se citeste doua mii douazeci si nu douazeci, douazeci. :D :D :D
costi31:
Ii greu pe-aicea :slap: :hammer: stati dragilor cuminti ca viata-i frumoasa :love: :thumbup: :love: :smitten:
Nu are rost sa murdarim forumul acesta ''decat '' cu o floare :laugh:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă