Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Iustin:
Cei mai multi nu au nimic de spus pentru ca primesc cate un cutit sau sageata de gheatza imediat ce spun ceva. Au si ganduri au si dorinte, au si preferinte dar daca le spun poate ca nu este bine.
Drept exemplu:
Mie nu-mi place deloc dar deloc poezia ba chiar o urasc si nici nu am nici o parere buna despre cei care scriu poezii. Aici pare ca cine nu scrie versuri este usor handicapat?
Nu mai bine taceam? Asa fac si ei ...
noiembrie:
Adicatelea...ai o parere rea despre mine,aferim...!
noiembrie:
Fiecare e liber sa aiba pareri,sa vina cu orice idee,sa deschida o discutie...sau da, sa taca.
Sunt multi care nu intra pe forum,nu li se pare un loc elevat,poate nici in excursii nu ne ridicam la nivelul asteptat.
Poate unii sunt obisnuiti sa priveasca de sus,desi putem lua lectii de la oamenii cei mai simpli,ptr. ca intelepciunea
I-a adus la simplitate.
Suntem diversi si frumosi prin diversitate,suntem deschisi la cunoastere,nu avem sabloane.
Nu stiu ce-mi place daca NU SIMT,NU CUNOSC,NU INTELEG,daca nu iubesc CREATIA.
Nu am timp de irosit,Nu pot sa raman MIC,ca om.
wonderland:
:faint: Cred ca e doar o neintelegere.
Sunt atatea alte topicuri, pentru toate preferintele, dorintele.
Asa, atelierul cu poezia n-ar mai iesi in evidenta. Ar fi doar unul dintre subiectele active. Si, dupa cum vezi, e doar o joaca, nu ne simtim chiar asa poeti.
Asa s-a nimerit, sa ni se para distractiv catorva dintre noi. (apropo vreo doua persoane erau chiar dintre cele care de obicei nu prea participa pe forum, dar care s-au simtit atrase de joc). Intra cine vrea, nu ne suparam daca cineva nu e interesat.
Eu nu intrebam de ce nu intra lumea la Atelier... ci asa, in general.
Desi, in timp am vazut ca cine vrea sa scrie scrie. Stiu ca sunt multe persoane care folosesc forumul strict pentru informare/organizare plecari.
Stiu ca sunt persoane care apreciaza in tacere, sau care au nevoie de mai mult timp pana simt nevoia sa devina activi...
Stiu ca sunt si persoane care inca nu s-au familiarizat cu structura forumului, poate nu stiu unde si cum sa gaseasca subiectele existente. Poate li se pare perimat sau mai greoi (fata de fb, whatsapp etc). Sau poate nu-i intereseaza. Nimic rau in asta.
Dar fiecare e binevenit, fie si in tacere... Suntem diferit, unici, de aceea minunati, fiecare in parte.
Din cand in cand ma intreb, vazand ca totusi se intra pe forum in numar destul de mare, cum de nu lasa un semn. Atat.
Gand senin!
PS - Ai uitat ca ai dat directia si titlul uneia dintre poezii? ;D (si daca zici ca asta e cutit sau sageata, atunci tac pe veci)
Iustin:
--- Citat din: noiembrie din Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:00 ---Fiecare e liber sa aiba pareri
--- Terminare citat ---
Poate ca libertatea de exprimare nu este constransa si oamenii nu prefera sa se exprime in alte medii.
Nu toti ne exprimam elevat si nici nu ne ridicam la nivelul asteptat de oricine.
Ai folosit des negatia si am continuat in acelasi stil.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă