Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (466/533) > >>

wonderland:
Eu cred ca Gigi, ca de fiecare data, se bazeaza ca suntem "copii mari" si ca suntem capabili sa avem grija de noi  ;)
Si-apoi, n-a zis ca nu are acces la internet, ci ca are acces mai greu/mai rar. Deci, sunt convinsa, ca si de fiecare data cand e  plecat, va gasi metode si momente in care sa scruteze peste mari sa vada ce se mai intampla :)

Si, oricum, pentru rezervari si alte info, sunt toate informatiile pe forum, pentru cazuri exceptionale si justificate se poate scrie in agentie, ce nu-i urgent poate astepta, nu? Iar pentru intrebarile celor noi pe la diverse excursii, sunt cei vechi atenti, nu? (de preferat cei vechi din grupul de participanti)

Asa ca, sa ne vedem linistiti fiecare de treaba lui. Noi de poezie, de ce-o mai fi sa fie...
Mai mari griji imi fac pentru Ovi. Ce-o face? Ne-a sedus, chit ca ne-am lasat cam greu, data fiind tema,  si ne-a abandonat singure prin in atelier? :2funny:

wonderland:
 |o ca si de fiecare data? Mi-a scăpat, nu mai pot corecta. Or mai fi si altele, asta e....

wonderland:
Atata liniste-i pe forum de-mi pare ca aud
Cum se izbesc de desktop umbrele tacerii...
 :o

Joc-problema
Daca intr-o zi, din 58 de utilizatori logati pe forum, doar 3 au postat un mesaj, de cati utilizatori e nevoie ca apara 58 de postari (un gand, o intrebare, o ceva)
 :faint:

oviarad:
ha , e simplu , ii multiplici pe cei 3 de vreo 19 ori  :D :D

noiembrie:
De ce...?
De ce oare cei mai multi nu au nimic de spus,nu participa la jocuri,la schimb de replici.
De ce nu vor sa stie mai mult despre ei prin ochii celorlalti.
De ce nu au un gand bun pentru nimeni de aici sau de oriunde...

Si lista ar putea continua.
Cred oare ca limbajul" face to face "va fi de mai mare ajutor,sau poate folosesc cu success limbajul nonverbal...
Nu vreau sa ma duc prea departe cu retorica.

Timpul liber al fiecaruia e valoros,de ce am vrea sa-l petrecem la intamplare,cu vaga idee despre participarea umana...?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă