Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Iustin:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:03 ---PS - Ai uitat ca ai dat directia si titlul uneia dintre poezii?
--- Terminare citat ---
De fapt am gafat cand am postat acolo ... am crezut ca este o discutie si cand colo era ceva care ma depaseste.
Ai spus ca am dat cu bata si ai avut dreptate. Am pomenit cuvinte care anagramate de voi au ajuns in titlu. Nu am nici un merit decat ca am inoportunat actul de creatie.
oviarad:
Iustin, eu cred ca te inseli cand crezi ca ai gafat, randurile tale , ideile tale ne-au facut sa o luam in directia respectiva, poate joaca noastra iti da un sentiment de inutilitate, dar niciodata sa nu crezi ca desconsideram postarile altora, cel putin eu nu o fac.
Eu stiu cu siguranta ca in orice domeniu sunt oameni mai priceputi ca mine si oameni mai nepriceputi ca mine, eu de exemplu tehnic sunt o nulitate, nu stiu sa postez nici macar o poza, speram ca fata in fata cu un laptop intre noi o sa ma ajuti cu asta, dar poate nu o sa vrei.
Noiembrie , nu cred ca ma potrivesc in tabloul ala, nici fizic , nici psihic , eu nu pot sta serios nici cat sa faci o poza :), dar pipa imi cumpar sa sti, cu rochie si pantofiori o sa mearga de minune :D
wonderland:
--- Citat din: Iustin din Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:27 ---Nu am nici un merit decat ca am inoportunat actul de creatie.
--- Terminare citat ---
Asta imi pare alta neintelegere. N-ai inoportunat, l-ai potentat. N-a dat doar titlul ci si cursul. Daca am fi considerat inopotuna interventia ta, ce ne oprea sa o ignoram? Noi chiar am crezut ca iti place sa te joci cu noi. :)
(Re)citeste, daca vrei:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2678.0.html
wonderland:
Apropo, oviarad, chiar ar avea dreptul sa se planga de niscaiva intepaturi. Dar el a simtit ca nu-s cu venin si, uite nu s-a suparat. :)
Iustin:
--- Citat din: wonderland din Sâmbătă, 17 Martie 2018, 21:49 --- Dar el a simtit ca nu-s cu venin si, uite nu s-a suparat. :)
--- Terminare citat ---
Ovidiu face diferenta intre vin si venin. Sunt cu vin ! Am zis. :D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă