Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (465/533) > >>

oviarad:
Cred ca e o problema pe forum, nici eu nu le mai vad , nici pozele postate de admin pe pagina de start .

wonderland:
Da, clar a fost un derapaj tehnic. Pacat. Au fost multe postari interesante, inedite..... Dar poate se rezolva si le readuce Gigi la loc... Nu țin minte sa se mai fi întâmplat ceva similar...

Gabi p:
Povestea: Noroc sau Ghinion, cine stie ?
http://www.mariacotoi.ro/noroc-sau-ghinion-cine-stie-2/
"Nu spuneti ca ceva e bun, nu spuneti ca ceva e rau. Cand spuneti ca ceva este bun, se naste atasamentul, se naste atractia. Cand spuneti ca ceva este rau, se naste repulsia. Nu evaluati, doar lasati lucrurile sa fie." Osho

wonderland:
Inteleapta poveste. "cand ne propunem ceva si lucrurile nu ies asa cum ne-am dorit, putem scoate o invatatura de aici si data viitoare sa ne schimbam "
Din pacate, de cele mai multe ori, cand lucrurile nu ies cum ne-am dorit, facem un prilej de a ne intari convingeri negative si sa ne mentinem intr-un cerc vicios. Cred ca asa apare si se consolideaza pa masura ce trece timpul,  teama de a intra cu incredere intr-o noua relatie. De fapt acea teama de esec, de care s-a tot vorbit pe forum, dar niciodata nu-i destul. :(

PS - eu intrasem sa zic de Atelierul de poezie - unde oviarad a lansat o noua provocare. Cei pasionati de zodiac, pot intra sa vada...
Nu va lasati pacaliti de vreo convingere, cine stie cum capatata, ca n-ati avea talent sau...chemare pentru a participa.  :strong:  ;)

noiembrie:
Va salut !
Ma gandeam pe cine o fi lasat Gigi ",sa aiba grija" de noi ,cat timp nu are acces la internet.
Ca drept zic,musai sa fim in grija cuiva...

In timp ce unii sunt preocupati maxim "sa faca bani",noi ne ocupam de poezie,imagini,zodii,si alte copilarii.
Frumos e ca facem asta la vedere.
E o trasatura umana,sa ne amintim sa fim copii,macar o clipa !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă