Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (372/533) > >>

wonderland:

--- Citat din: Laur din Marți, 08 Aprilie 2014, 17:50 ---Hehe, niciodata nu poti sti cate se pot schimba intr-o jumatate de ora  :magic:

--- Terminare citat ---

si intr-o clipa, si intr-o fractiune de secunda. schimbari miraculoase, tragice, amuzante, delirante, spectaculoase....n-au nevoie de mai mult. :)
Dar plimbarile doar de la juma de ora in sus, fara nicio confuzie ;D

Laur:

--- Citat din: Doina din Marți, 08 Aprilie 2014, 19:24 ---http://www.royalexpress.ro/  :faint: Cred ca v-am scos din sector...

--- Terminare citat ---

Foarte tare ideea  :applause:

wonderland:
n-am mai pus de mult un testulet. Iata unul, uimitor:

Pasesti intr-o camera si in jurul tau se afla 4 usi de culori diferite: o usa alba, o usa neagra, o usa albastra si o usa roz.
Care este ordinea in care veti deschide usile?
Aveti optiunea de a nu deschide toate usile, in cazul in care nu doriti acest lucru. Raspundeti inainte de a vedea interpretarea alegerilor dumneavoastra!

Alegeti, apoi vedeti interpretarea: http://www.e-dimineata.ro/un-test-psihologic-uimitor-usile/

cristinamar:
Toti cei care au pile si pot sa iasa din sectoarele lor   ;)   si sa intre clandestin in alte sectoare, sa propuna o zi, sambata sau duminica. Am inteles ca a ramas parcul Tineretului. Eu as zice sa ne vedem pe la pranz, 12.00 sau 13.00. Poate avem noroc si o sa fie soare. Dupa ce mancam si bem  :D facem o plimbare pe jos sau cu bicicleta. Sau de ce nu, un tenis. Mai stam la o barfa, mai cunoatem oameni noi ( unii din voi desigur ca va cunoasteti, eu sunt noua ), mai impartasim una, alta, ne mai dam curaj. Deci, ce zi alegeti? De asemenea poate nu vreti sa ne vedem la pranz si vreti seara, desi seara o sa fie friiiiiiig.

silviu:
pana acum procedam asa: ne intalneam la iesirea din statia de metrou, ne plimbam prin parc, apoi trageam la restaurant si papam mici, mai ales io, si beam 2 - 3 beri, mai ales tot io. nush daca ne mai arde de plimbare pe burta plina, sa nu mai vorbim de mers cu bicla sau tenis :-\
sambata pe la orele 13:00 - 14:00 e bine? sau vreti duminica? duminica sunt Floriile si nush daca ne mai strangem...poate vreti sa serviti un peste (ca e dezlegare la peste) cu vecina/vecinu, parintii, amantu/amanta ^-^
mari_a, kike!!!! nu va e dor de mine? sau faceti Floriile cu SP? :'(

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă