Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
aprilie:
--- Citat din: wonderland din Marți, 08 Aprilie 2014, 13:50 ---Chiar ma intrebam cum s-a ajuns de la tenis si biciclete la mici si bere :giggle:
Dar se pot imbina toate, nu?
--- Terminare citat ---
Mergem intai la mici si bere ... ca sa putem sa ne organizam pentru tenis si biciclete :D
--- Citat din: wonderland din Marți, 08 Aprilie 2014, 13:50 ---aprilie, nu te lăsa. Primavara e cu astenie, nu cu depresie.
--- Terminare citat ---
Multumesc, wonderland, pt incurajare. Nu primavara mi-a adus depresia, ci sfarsitul de decembrie. Brrr ! Urata rau!!! Dar cu voia Domnului o sa trec peste :)
Laur:
--- Citat din: wonderland din Marți, 08 Aprilie 2014, 13:50 ---Laur, dar tu n-ai pasaport/viza de iesit din sector, sau cum? >:D
--- Terminare citat ---
E mai comod daca ne identificam cativa in apropiere sa iesim juma de ora ocazional, indiferent de zi.
Si initiativa lui Silviu este la fel de interesanta. Poate obtin o dezlegare de iesire din sector. E pe pile :)
wonderland:
Laur, nu stiu fetele din Bucuresti, dar eu pentru juma de ora, nu ies din casa :P
Aprilie, e luna ta. indiferent ce s-o fi petrecut la sfarsitul lui decembrie, luna ta e cea mai buna sa incepi sa iesi la lumina. si la liman. toate ne sunt date, toate trec...
Succes tuturor si voie buna la tenis, la mici sau la plimbare, prin sectoare sau prin lumea mare!
Laur:
--- Citat din: wonderland din Marți, 08 Aprilie 2014, 15:20 ---... eu pentru juma de ora, nu ies din casa :P
--- Terminare citat ---
Hehe, niciodata nu poti sti cate se pot schimba intr-o jumatate de ora :magic:
Mai corect ar fi "de la juma' de ora in sus", ca sa nu producem confuzii :)
Doina:
http://www.royalexpress.ro/ :faint: Cred ca v-am scos din sector...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă