Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
Mari_a:
Foaaarte dor, draghe silviu! :D Mai ales ca mi-au ramas neudate niste cizme - cred ca d-aia mi-a si plesnit fermoarul! ;D
Mi-ar placea sa ies cu voi, ca n-am mai facut-o de... nu mai tin minte cand, insa n-am sa pot decat dupa Paste. :-*
Floriile mi le petrec nu cu peste, ci cu... porc de mangalitza la Debrecen! :yeah:
(Sau cu vreun ungur mustacios!) :giggle:
aprilie:
de acord pt sambata, ora 14 :)
super testul, wonderland ! intr-adevar, uimitor de adevarat.
aprilie:
si ... eu acum plec de la serviciu, o sa lipsesc si astazi de la intalnirea de la ora 19 :(
distractie placuta ! :)
silviu:
--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 09 Aprilie 2014, 17:58 ---Foaaarte dor, draghe silviu! :D Mai ales ca mi-au ramas neudate niste cizme
--- Terminare citat ---
aaa.... si dianna are de udat niste incaltari, da' vad ca nu apare pe aici :(
--- Citat din: Mari_a ---Mi-ar placea sa ies cu voi, ca n-am mai facut-o de... nu mai tin minte cand, insa n-am sa pot decat dupa Paste. :-*
Floriile mi le petrec nu cu peste, ci cu... porc de mangalitza la Debrecen! :yeah:
(Sau cu vreun ungur mustacios!) :giggle:
--- Terminare citat ---
dixtractie la max! :thumbup:
Mari_a:
Multumesc, asemenea!
Da, da, suntem datoare, dar ne vedem! :)
Acum sunt in criza de timp, fac paishpe lucruri deodata si din cand in cand imi mai arunc cate un ochi pe-aici. As fi avut si eu ceva de scris la "Cariera"... despre cariera mea... :thumbdown: ... dar e mult de scris si... nu vreau sa ma intristez acum! Sunt unul dintre cei carora nu le place ce face! :buck2:
LE: De fapt, cred ca toata lumea e "in priza" acum, e prinsa in febra sarbatorilor.... Curatenie, cumparaturi etc.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă