Aici se discuta > Subiecte generale

Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic

<< < (373/533) > >>

Mari_a:
Foaaarte dor, draghe silviu!  :D  Mai ales ca mi-au ramas neudate niste cizme - cred ca d-aia mi-a si plesnit fermoarul!  ;D
Mi-ar placea sa ies cu voi, ca n-am mai facut-o de... nu mai tin minte cand, insa n-am sa pot decat dupa Paste.  :-*
Floriile mi le petrec nu cu peste, ci cu... porc de mangalitza la Debrecen!  :yeah:  

(Sau cu vreun ungur mustacios!)  :giggle:

aprilie:
de acord pt sambata, ora 14  :)

super testul, wonderland ! intr-adevar, uimitor de adevarat.

aprilie:
si ... eu acum plec de la serviciu, o sa lipsesc si astazi de la intalnirea de la ora 19   :(
distractie placuta !  :)

silviu:

--- Citat din: Mari_a din Miercuri, 09 Aprilie 2014, 17:58 ---Foaaarte dor, draghe silviu!  :D  Mai ales ca mi-au ramas neudate niste cizme
--- Terminare citat ---
aaa.... si dianna are de udat niste incaltari, da' vad ca nu apare pe aici :(

--- Citat din: Mari_a ---Mi-ar placea sa ies cu voi, ca n-am mai facut-o de... nu mai tin minte cand, insa n-am sa pot decat dupa Paste.  :-*
Floriile mi le petrec nu cu peste, ci cu... porc de mangalitza la Debrecen!  :yeah:  
(Sau cu vreun ungur mustacios!)  :giggle:

--- Terminare citat ---
dixtractie la max! :thumbup:

Mari_a:
Multumesc, asemenea!
Da, da, suntem datoare, dar ne vedem!  :)

Acum sunt in criza de timp, fac paishpe lucruri deodata si din cand in cand imi mai arunc cate un ochi pe-aici. As fi avut si eu ceva de scris la "Cariera"... despre cariera mea... :thumbdown:  ... dar e mult de scris si... nu vreau sa ma intristez acum!  Sunt unul dintre cei carora nu le place ce face!  :buck2:

LE: De fapt, cred ca toata lumea e "in priza" acum, e prinsa in febra sarbatorilor.... Curatenie, cumparaturi etc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă