Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
--- Citat din: aprilie din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:34 ---Silviu, a inceput sa-mi placa cum gandesti :) cred ca o sa ne imprietenim :D
Dupa cum vezi am luat raspunsul foarte in serios, sper ca nu ai glumit asa cum ti-e naturelul ;D
--- Terminare citat ---
io n-am mai tinut o racheta de tenis in mana de cand aveam 14 anisori...da' cred c-o sa ne imprietenim :)
--- Citat din: aprilie din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:40 ---de fapt cred ca este vorba despre intrarea de la capatul tramvaiului 41 ... pe langa Hard Rock Cafe...
--- Terminare citat ---
da, exista si terasa de langa debarcader; am impresia ca se numeste chiar asa: debarcader. da' micii erau cam najpa acolo :(
--- Citat din: Rentzi din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:48 ---A aparut in loc o terasa care pare a fi continuarea la "Miorita". Cand am trecut pe acolo inca mai dadeau ultimele pensule de vopsea. Cred ca acum e deschisa.
--- Terminare citat ---
si fac mititei? ??? ??? ca de salate si alte vegetale nu am chef.
Rentzi:
Cum mai Silviu, in postul PASTELUI ? :whistle:
Nu se deschisese inca... Dar ceva imi spune ca da ! :D
silviu:
preotul ne va da o dezlegare la mititei :angel:
cristinamar:
Buna sunt noua pe forum. Am tot cautat prin topicuri si am gasit aici ca vorbiti de o intalnire in parc. Si eu sunt din Bucuresti si as vrea sa va cunoasc. Pana la urma v-ati intalnit astazi? Sau va intalniti maine? Din pacate zilele astea e cam racoare, am vazut ca discutati despre tenis sau biciclete. Dar pt mici si om plimbare in aer curat e o vreme perfecta.
Doina:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 13:58 ---preotul ne va da o dezlegare la mititei :angel:
--- Terminare citat ---
A auzit... si chiar asta face acum !
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă