Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
--- Citat din: cristinamar din Sâmbătă, 05 Aprilie 2014, 13:02 ---Pana la urma v-ati intalnit astazi? Sau va intalniti maine? Din pacate zilele astea e cam racoare, am vazut ca discutati despre tenis sau biciclete. Dar pt mici si om plimbare in aer curat e o vreme perfecta.
--- Terminare citat ---
nu ne-am intalnit. si vremea nu mi s-a parut deloc buna pentru plimbare... am iesit la oareshce cumparaturi si batea un vant rece de-mi venea sa ma intorc acasa sa ma izmenesc. poate facem o iesire sambata viitoare.
cristinamar:
Atunci mai vorbim pt weekendul viitor.
Laur:
Hopaa, scoatem nasucurile din casa? :dance:
cristinamar:
--- Citat din: Laur din Luni, 07 Aprilie 2014, 13:52 ---Hopaa, scoatem nasucurile din casa? :dance:
--- Terminare citat ---
Daca vremea e frumoasa de ce sa nu le scoatem? Ce propuneri aveti pentru weekendul asta? Herastrau, Tineretului sau altceva?
Laur:
--- Citat din: cristinamar din Luni, 07 Aprilie 2014, 18:24 ---Herastrau, Tineretului sau altceva?
--- Terminare citat ---
Da, da, hmm daaa :giggle:
Ia sa trecem la fapte. Cine e din sectorul 6 (sau pe aproape sau are chef de plimbare) manuta sus!
Ne grupam pe emailul meu (cine nu-l are, vi-l da Gigi) si comunicam in grup (cu reply to all).
Facem o intalnire "de antrenament" la o cafea?
(intentia este sa mai iesim asa cate putin, adhoc chiar si in timpul saptamanii, nu neaparat in wd, in functie de disponibilitate)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă