Aici se discuta > Subiecte generale
Chat - aici putem discuta orice (aproape orice...) fara sa fim off topic
silviu:
de acord si cu tenisul. l-am sunat pe medic si a zis ca tenisu' intareste organizmu' :strong:
dar nu stiu unde o sa papam mititeii, ca restaurantul mioritza a fost demolat :'(
Doina:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:24 ---de acord si cu tenisul. l-am sunat pe medic si a zis ca tenisu' intareste organizmu' :strong:
dar nu stiu unde o sa papam mititeii, ca restaurantul mioritza a fost demolat :'(
--- Terminare citat ---
Linga punctul de inchiriere bikes este o terasa de unde mai mereu vine fum si miros de mici...Sper c-au deschis sezonul ! Sau la Quatro Stagioni. Sau veniti cu ei la pachet si-i mincati stind pe-o banca ! :yeah:
aprilie:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:24 ---de acord si cu tenisul. l-am sunat pe medic si a zis ca tenisu' intareste organizmu' :strong:
--- Terminare citat ---
Silviu, a inceput sa-mi placa cum gandesti :) cred ca o sa ne imprietenim :D
in Herastrau am vazut o gramada de locuri unde se pot consuma mititei, de pilda pe la intrarea de la Casa Presei Libere sau la cea de la Arcul de Triumf ... dar tenis unde jucam ? tot in Herastrau ? oare care sunt conditiile ?
Dupa cum vezi am luat raspunsul foarte in serios, sper ca nu ai glumit asa cum ti-e naturelul ;D
aprilie:
--- Citat din: aprilie din Joi, 03 Aprilie 2014, 12:34 ---
in Herastrau am vazut o gramada de locuri unde se pot consuma mititei, de pilda pe la intrarea de la Casa Presei Libere ...
--- Terminare citat ---
de fapt cred ca este vorba despre intrarea de la capatul tramvaiului 41 ... pe langa Hard Rock Cafe...
Rentzi:
--- Citat din: silviu din Joi, 03 Aprilie 2014, 11:24 ---... ca restaurantul mioritza a fost demolat :'(
--- Terminare citat ---
A aparut in loc o terasa care pare a fi continuarea la "Miorita". Cand am trecut pe acolo inca mai dadeau ultimele pensule de vopsea. Cred ca acum e deschisa.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă