Arhiva > Arhiva

Cum devii o persoana sociabila

<< < (26/29) > >>

bit:
Cu exceptia mea, nu? :2funny:

micaela:
hai ca iar te alinti.  :magic:

bit:
...zise cel mare si-l mangaie :fight: pe praslea pe cap. (bine, un praslea bine crescut. Chiar foarte bine, am putea spune ;D)

almi_gabi:
parerile sunt impartite; un partener se presupune ca are si el un cerc de prieteni care inseamna socializare ( ca doar no' fi crescut ca mowgli  :coolsmiley:) si astfel de socializare are avantajele sale
iar socializarea intr-un grup asemanator noua, cu oameni care au in comun un anumit statul social (single) are si ea avantajele ei dar presupune  anumite  caracteristici personale pentru ca SC este un proiect bun pentru cei care au un oarecare grad de sociabilitate si care sunt deschisi la a merge in tabere si la intalniri;  de a iesi  din propria rutina, de a depasi eventualele retineri de inceput  :)

Caroline:
Ciudat, nu cadrez... socializarea pentru mine a fost poate singurul aspect care nu s-a schimbat cu nimic inainte si dupa. Si inainte aveam prieteni, conturi pe net, chefuri cu colegii de ziua mea etc. iar asta n-a fost niciodata subiect de repros intre noi (desi au existat 100 de alte motive de repros).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă