Arhiva > Arhiva

Cum devii o persoana sociabila

<< < (25/29) > >>

micaela:
un partener te face mai sociabil? eu inclin sa cred ca e fix invers. la inceput pentru ca toata energia ta e focalizata pe el si restul lumii se pierde in plan secund, si apoi pentru ca iti scad "gradele de libertate" fiind intr-un cuplu.
zic, nu afirm, adica opinez moncher, ma-ntelegi.  :)

bit:
Asta la 16 ani. Io zic ca o jumatate compenseaza lipsurile tale (si chiar, mai mult, te face sa le constientizezi). Asa ca, de dragul omului (sau oamei ;D), mai ajustezi un pic...mai ales daca sunt lucruri care iti fac un bine real. Cat depre gradele de libertate, asa-i. Insa nu poti spune ca n-ai stiut de la-nceput cum o sa fie. Ai ales, nu? El (ea) sau...viata boema si joie de vivre :).

micaela:
nush'... eu vad ca acum, single, socializez mai mult ca atunci cand eram in cuplu. e drept ca asta nu ar fi fost sigur valabil daca nu exista acest SC care cred ca ne-a facut bine multora dintre noi. multumim, Gigi.  :)

desigur, daca e de ales, eu as alege viata de cuplu, dar numai si numai cu conditia sa fie unul potrivit, luminos, care sa potenteze binele din fiecare dintre parteneri. eu cred in superioritatea calitativa a vietii cu/in familie. boema e buna, da' cu masura, si n-are profunzime.

bit:
Cu siguranta. Si io zic la fel. Chiar ziceam mai devreme (in alt topic, cred): oameni de acelasi fel, cu aceleasi probleme. Plus ca intr-adevar, SC e o platforma excelenta. Eu admir originalitatea proiectului.

micaela:
As zice ca acum, in SC, e o comunitate mai "omogena" ca de obicei, mai "rezonanta". am observat asta in "gascuta" de Bucuresti. s-au adunat cativa oameni draguti si cu umor, fara rautati gratuite.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă