Arhiva > Arhiva

Cum devii o persoana sociabila

<< < (27/29) > >>

micaela:

--- Citat din: Caroline din Luni, 26 Martie 2012, 19:04 ---O curiozitate: pe un site de socializare, tocmai topicul acesta a "inghetat"... de anul trecut.
Apropos de asta, uneori imi bag singura de vina deformatia profesionalaca... mi se pare ca textele lungi si pretentioase sau prea multe explicatii inhiba dorinta de comunicare sau chiar curiozitatea. Oare chiar asa sa fie? As vrea sincer sa stiu, deci no problem, accept orice opinie, critica... mai putin, tacerea.  ::)

--- Terminare citat ---

Nu, Caroline. Textele tale, oricat de lungi, sunt foarte interesante, numai ca uneori (eu, una) nu am suficient timp sa vad (de exemplul filmuletul propus anterior care, n-am nicio indoiala, este de vazut), sa cuget suficient si sa raspund pe masura postarilor tale.  :) dar le citesc, te asigur. si le si apreciez.  :)

Caroline:
Apreciez ca nu vorbesc singura, Mica... Dar nu vreau sa aud numai laudele, iar criticile sa fie trecute sub tacere. Am un scop: vreau sa "repar" ceva la mine, care se tot repeta (apropos de topicul "Spiritualitate").  ;)

almi_gabi:
zilele astea petrecand o gramada de timp pe drumuri si pe la cozi in supermaket-uri ( deh, aprovizionarea de sarbatori  :) ) am constatat ca in aceasta perioada oameni au tendinta de a intra in vorba unii cu altii, fara a se cunoaste in prealabil si a povesti despre te miri ce intamplari din viata lor ca apoi dupa ce ajung la casa de marcat sa plateasca si sa plece fara a se mai intalni; unii sunt chiar insistenti si tin sa povesteasca despre copii, despre familie, despre ce oferte au descoperit prin nu stiu ce magazin  :coolsmiley:
vi s-a intamplat vreodata? ii ascultati ?
e pana la urma o forma de socializare chiar daca este doar de moment

Caroline:
Gabi, mie mi se intampla mereu, nu doar de sarbatori. Chiar si atunci cand nu-i incurajez nici macar prin atitudine. Mie, in schimb, mi se intampla mult mai rar sa m-apuce confesiunile spontane. Probabil ca oi avea eu ceva mai mult de ascultator decat de vorbitor...

Monique:
Gabi, nu prea mi se intampla; oi avea eu o problema de atitudine? De altfel, in general,  eu imi deschid sufletul foarte greu, prefer sa ascult; e o problema de comunicare, la care lucrez de ceva timp si inca mai am de lucru; trebuie sa am mare incredere in persoana de dialog ca sa-i strecor o mica confesiune.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă