esti sigura
?...cunostiintele lui in acest domeniu par "nelimitate"...
e frumoasa perioada in care puii cred inca in mami...deci deocamdata probabil mami le stie pe toate :)cati anisori spuneai ca are puiul tau Guesswho?
Varsator, in domeniu de care pomeneai ii dau coronita cu lauri lui Silviu fara sa cracnesc

, dar eu ma refeream strict la poze, nu putea aduce nicio informatie care sa-mi clatine sustinerile

baiatul meu are 6 ani si crede in mami, io zic ca are si de ce...il iubesc, ii sunt alaturi neconditionat, ii sunt si mama si prietena...incerc, atat cat ma pricep, sa fac cum e mai bine....am o oaresce neliniste cand e vorba de el, de faptul ca-l cresc singura, ma tem sa nu dau gres in modul in care il formez ca om, chiar vreau sa cresc un barbat, nu un papa-lapte....imi doresc si fac tot ce pot in sensul asta....citesc carti de specialitate, ii ascult pe altii care au trecut prin asta si au copii buni, imprumut, aplic ce cred ca ni se potriveste. e o responsabilitate enorma sa cresti un copil...
cat despre mami, e departe de a le sti pe toate, am de invatat toata viata....insa acolo unde-s sigura pe mine, imi sustin punctul de vedere