Autor Subiect: Cum sa-ti faci un prieten  (Citit de 138132 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 310
  • Iubeste si fa ce vrei!
Re: Cum sa-ti faci un prieten
« Răspuns #270 : Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 19:39 »
Prietenul? ??? Pai, sa fie baiat de treaba ca restul mai vedem noi... ;)

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #271 : Sâmbătă, 11 Februarie 2012, 23:53 »
Intrebarea lui bitek restrangea zaua de lant trofic a speciei "prieten" la patrupede domestice.  ;D
Ca altfel, "Homo homini lupus est".  :(

Offline bit

• Hero Member
  • Mesaje postate: 3015
« Răspuns #272 : Duminică, 12 Februarie 2012, 13:15 »
 ;D ;D ;D Nu asta am avut in intentie, insa se pare ca ai dreptate. Dap. Am recitit ce am scris si ai dreptate. Cel putin cu patrupedele.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #273 : Duminică, 12 Februarie 2012, 14:50 »
 >:( :'( :tickedoff:

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #274 : Duminică, 12 Februarie 2012, 14:58 »
Smile, pocama! Tomorrow wil be worse. (Daca nu crezi, adu-ti aminte in ce parte a lumii traiesti  :P )

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #275 : Duminică, 12 Februarie 2012, 15:16 »
 :) :) :) Asa e mai bine? Lumea e plina de prieteni...  :-\

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #276 : Duminică, 12 Februarie 2012, 17:00 »
Eu am inceput sa zambesc doar gandindu-ma cat de scurta e existenta noastra...si pana acum n-a demonstrat nimeni ca traim si a doua oara! :o Asa ca decat incruntat si zburlit, mai bine calm si (nitel) malitios. Zau, parca e mai bine asa. Ca sa fie clar, nu cred in prostiile cu "gandeste pozitiv" si "daca te gandesti la nu-stiu-ce-rahat, il vei atrage in viata ta"...si lista de aberatii poate continua. La mine e simplu: vrei bani mai multi, nu mai visa la cai pe pereti si munceste! Vrei sa slabesti, iarasi nu te mai indopa cu toate cretinismele, ci mananca mai putin si trage mai mult de tine. Si tot asa. Cat despre prieteni, decat multi si fara caracter, mai bine unul si de calitate. Principiul meu e bazat pe "cine se aseamana...", asa ca (cu siguranta) iti vei gasi un prieten asa cum esti si tu.

Offline pocama

• Sr. Member
  • Iubeste si fa ce vrei!
« Răspuns #277 : Duminică, 12 Februarie 2012, 18:53 »
Fara lipsa de modestie, nu mi-ar displace. :-* Totusi, in viata lucrurile stau mai altfel. Daca, acum 5 ani sperantele mele de a gasi persoana potrivita intruneau o proportie de 70%-80%, in momentul de fata ele s-au redus considerabil. Am inceput sa ma impac din ce in ce mai mult cu ideea ca aceasta imi este crucea si sa-mi port aceasta cruce din ce in ce mai usor. Nu mai este o disperare faptul ca sunt singura. De fapt nici macar nu ma consider singura. De ce?! Pentru ca am convingerea ca cineva ma asteapta, ma cauta, ma doreste, dar, ca si mine nu stie unde sa ma afle. Intalnirea noastra poate sa fie, sau poate sa nu fie aici... :angel:

Caroline

• Vizitator
« Răspuns #278 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 12:35 »
Cel mai bun prieten imi sunt eu insami... desi de cele mai multe ori, aceasta prietenie este mult mai greu de intretinut decat oricare alta.  Cand reusesc, si prietenii se-aduna. ;)

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #279 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 19:52 »
Frumos spus. Si adevarat.

silviu

• Vizitator
« Răspuns #280 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 20:15 »
eu vreau sa stiu cum sa-mi fac o prietena ???

Offline Guesswho

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1907
« Răspuns #281 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:16 »
cu....puterea gandului ::)
Toata lumea iti vrea binele. Nu lasa pe nimeni sa ti-l ia!

silviu

• Vizitator
« Răspuns #282 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:22 »
multumesc! asta-mi place la tine: lamuresti omu imediat :D

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #283 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 23:00 »
;D ;D ;D Nu asta am avut in intentie, insa se pare ca ai dreptate. Dap. Am recitit ce am scris si ai dreptate. Cel putin cu patrupedele.

eh, era numai o varianta de interpretare.
pe aceea cu lupu' la om am pus-o din partea-mi, ca era in rezonanta cu intamplari reale din viata reala, cu personaje rele, cum numa' in telenovele mai vezi (cu ochii mariti si mana pe gura, a mirare).  :)
da' de ce nu crezi in teoria "puterii gandului" si a rezonantei sale, ca te vad asa, mai "stiintific", deci ar trebui sa stii ca s-a demonstrat cum ca gandul e energie. numa' ce vine peste noi tehnologia actionata cu gandul. da search pe goagal si afla. :)
Si inainte de a nega ceva, omu' deschis la cunoasterea in evolutie, zice "poate" (ca femeile  ;D ) si experimenteaza, sa vada singur daca e ceva sau nu... nu da cu barda unui "nu" materialisto-incremenitus in proiectus" in orice ipoteza noua, ca d-aia l-au ars pe cel care a lansat ideea ca Pamantul e cel care face balet in jurul soarelui, si nu viceversa.  :P :P :P

daca teoria probabilitatilor e adevarata, atunci eu am experimentat si achiesez la ideea ca exista ceva adevar straniu in ipoteza ca prin gand se "atrage" un anumit curs al evenimentelor. Ultima intamplare de acest gen este fix aparitia patrupedei Cat in viata familiei mele. Nu-mi placeau pisicile deloc, agreeam numai cainii, insa de la o vreme incepuse a-mi fi draga felina unei cunostinte si am inceput sa ma gandesc ca mi-as dori si eu o pisica ca aceea. ba am si purces sa pictez una (tablou nefinalizat).  :) Dupa o vreme, a aparut si ne-a curtat (de la si in curte  :)) insistent un pui de pisica cvasi-identic cu aceea care-mi provocase gandul-dorinta. Insa eu mi-am amintit ca nu-mi placeau pisicile si n-am vrut s-o primesc. timp de doua saptamani a intrat pe geam si eu am scos-o pe usa, fara succes. Pana la urma, coalizata cu pustii care deja o adorau, m-a fortat sa o las sa ne adopte.  ;D acum o iubesc si eu. Si asta e numai o intamplare din multe altele care m-au convins ca trebuie sa fiu foaaaarte atenta ce gandesc.  :)
da' vad ca-s logoreica in seara asta.  ;D

Offline bit

• Hero Member
« Răspuns #284 : Miercuri, 15 Februarie 2012, 23:27 »
Mai degraba as fi adeptul teoriei puterii cuvantului (uite, pot cita un tiz celebru: "La inceput a fost cuvantul..."). Si al faptei. Cat despre "poate", aici trebuie sa recunosc ca ai dreptate, cam tot ce facem e relativ. Insa mie personal imi cam da fiori (lipsa stabilitatii). Pe de alta parte, fiind mai conservator (stiintific, dupa cum bine ai spus, eu zic tehnicist  -daca termenul nu exista in DEX sau DLRM, il pun io acus, nu-i bai-  :)) imi place sa lucrez cu entitati clare si bine definite, alb/negru, zero sau unu, e sau nu e. Ocazie cu care imi asum riscul de a parea limitat (asta e, nimeni nu-i perfect! ;D). Si chiar daca sunt "de scoala veche" , (ma stradui sa) nu am reticente in fata noului, insa nici nu ma grabesc sa-l adopt. Cat despre negari, am invatat sa le folosesc cat mai rar (din experienta proprie, negarea categorica nu se pastreaza in timp si apoi risti sa pari mincinos, neserios sau limitat mental, asa ca mai bine eviti). Totusi am cateva NU-uri notabile in viata (banuiesc ca fiecare avem. Ale mele sunt ceva mai hotarate, asta-i tot).