Nu asta am avut in intentie, insa se pare ca ai dreptate. Dap. Am recitit ce am scris si ai dreptate. Cel putin cu patrupedele.
Nu asta am avut in intentie, insa se pare ca ai dreptate. Dap. Am recitit ce am scris si ai dreptate. Cel putin cu patrupedele.
eh, era numai o varianta de interpretare.
pe aceea cu lupu' la om am pus-o din partea-mi, ca era in rezonanta cu intamplari reale din viata reala, cu personaje rele, cum numa' in telenovele mai vezi (cu ochii mariti si mana pe gura, a mirare).

da' de ce nu crezi in teoria "puterii gandului" si a rezonantei sale, ca te vad asa, mai "stiintific", deci ar trebui sa stii ca s-a demonstrat cum ca gandul e energie. numa' ce vine peste noi tehnologia actionata cu gandul. da search pe goagal si afla.

Si inainte de a nega ceva, omu' deschis la cunoasterea in evolutie, zice "
poate" (ca femeile

) si experimenteaza, sa vada singur daca e ceva sau nu... nu da cu barda unui "nu" materialisto-incremenitus in proiectus" in orice ipoteza noua, ca d-aia l-au ars pe cel care a lansat ideea ca Pamantul e cel care face balet in jurul soarelui, si nu viceversa.

daca teoria probabilitatilor e adevarata, atunci eu am experimentat si achiesez la ideea ca exista ceva adevar straniu in ipoteza ca prin gand se "atrage" un anumit curs al evenimentelor. Ultima intamplare de acest gen este fix aparitia patrupedei Cat in viata familiei mele. Nu-mi placeau pisicile deloc, agreeam numai cainii, insa de la o vreme incepuse a-mi fi draga felina unei cunostinte si am inceput sa ma gandesc ca mi-as dori si eu o pisica ca aceea. ba am si purces sa pictez una (tablou nefinalizat).

Dupa o vreme, a aparut si ne-a curtat (de la si in curte

) insistent un pui de pisica cvasi-identic cu aceea care-mi provocase gandul-dorinta. Insa eu mi-am amintit ca nu-mi placeau pisicile si n-am vrut s-o primesc. timp de doua saptamani a intrat pe geam si eu am scos-o pe usa, fara succes. Pana la urma, coalizata cu pustii care deja o adorau, m-a fortat sa o las sa ne adopte.

acum o iubesc si eu. Si asta e numai o intamplare din multe altele care m-au convins ca trebuie sa fiu foaaaarte atenta ce gandesc.

da' vad ca-s logoreica in seara asta.