Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (13/94) > >>

capsuna:
Zinutz te pup! Abia astept sa ne mai vedem!
Weekend placut tuturor forumistilor!
Va salut!

luciamanta:

Si eu iti doresc, Capsuna, un sfarsit de saptamana cat mai placut!

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Joi, 25 Noiembrie 2010, 23:16 ---
--- Citat din: luciamanta ---ce ne facem cu cei care pun sentimentele mai presus de ratiune? nu sunt ei fericiti si sanatosi? ba eu zic ca sunt mai fericiti decat mutantii vesnic siguri pe ei, care se ghideaza intotdeauna dupa ratiune si al caror creier e un compendiu al lumii cognoscibile. fereste-ma, Doamne, de asa prieteni!

--- Terminare citat ---
Silviu, iti respect parerile si nu doresc sa discut in contradictoriu cu tine. Eu sunt o pacifista. Cred cu tarie, ca s-ar cuveni ca  discutiile noastre sa se circumscrie topicului: "Cum sa-ti faci un prieten?"  Eu una, am gasit in comunitatea Singles  Camp prieteni sinceri, de incredere, si iti marturisesc ca prezenta lor  mi-a redat increderea in mine, mi-a redat increderea in viata. Optimismul si gandurile bune pe care mi le transmit acesti oameni, m-au transformat intr-o persoana puternica, energica, pozitiva, plina de viata si le multumesc pentru asta. Acesti oameni din comunitate mi-au fost mult mai apropiati decat multi altii care se declarau "prieteni". Silviu, daca ai sa iesi din spatiul virtual ai sa poti gasi si tu prieteni adevarati si nu "mutanti vesnic siguri pe ei". Depinde de tine, depinde de cât de tare îţi doreşti acest lucru. Acum sunt fericită, sanatoasă si senină, foarte senină, chiar radioasă.  Silviu, e prea frumoasă viaţa ca să ne-o stricăm. 

--- Terminare citat ---

silviu:

--- Citat din: luciamanta ---Acum sunt fericită, sanatoasă si senină, foarte senină, chiar radioasă.  Silviu, e prea frumoasă viaţa ca să ne-o stricăm.
--- Terminare citat ---
sunt ultimul om de pe planeta care ar vrea sa-ti strice viata, draga inger radios ;D
despre prieteni, insa, mai discutam :-\

steliana:
ce frumos ...
miroase a prietenie ...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă