Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (14/94) > >>

luciamanta:

--- Citat din: silviu din Duminică, 28 Noiembrie 2010, 21:43 ---
--- Citat din: luciamanta ---Acum sunt fericită, sanatoasă si senină, foarte senină, chiar radioasă.  Silviu, e prea frumoasă viaţa ca să ne-o stricăm.
--- Terminare citat ---
sunt ultimul om de pe planeta care ar vrea sa-ti strice viata, draga inger radios ;D
despre prieteni, insa, mai discutam :-\

--- Terminare citat ---
Siviu, eu chiar văd în sufletul tău o fărâmă de rai.

silviu:

--- Citat din: luciamanta din Miercuri, 01 Decembrie 2010, 21:57 ---Siviu, eu chiar văd în sufletul tău o fărâmă de rai.

--- Terminare citat ---
cred ca nu ai privit cu atentie si nici nu te sfatuiesc s-o faci. e posibil ca abisul sa priveasca in tine :D singura mea calitate e aceea ca-mi recunosc pacatele. si sunt atat de multe... nimic din cele pamantesti nu am refuzat. cand voi fi dus si se va trage linia, locul meu va fi in alta parte :(

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Joi, 25 Noiembrie 2010, 23:16 ---ce ne facem cu cei care pun sentimentele mai presus de ratiune? nu sunt ei fericiti si sanatosi? ba eu zic ca sunt mai fericiti decat mutantii vesnic siguri pe ei...

--- Terminare citat ---

Majoritatea sinucigasilor sunt dintre cei care au pus sentimentele mai presus de ratiune. Probabil sunt fericiti acum, da  ;D
Ideea e ca nici ratiunea, nici sentimentele nu trebuiesc puse mai presus una de cealalta, ci sa existe un echilibru. Dominatia oricareia dintre ele pe termen lung devine nociva.

silviu:

--- Citat din: saturnianul ---Majoritatea sinucigasilor sunt dintre cei care au pus sentimentele mai presus de ratiune. Probabil sunt fericiti acum, da ;D
--- Terminare citat ---
de unde stim cat de fericiti sau nefericiti sunt?
am cunoscut o fata care s-a sinucis din dragoste la 18 ani, dar desi au trecut vreo 35 de ani de-atunci, nici acum nu stiu daca e sau nu fericita. poate a dat de acele "castele cu arcuri de aur zidite din stele" :-\
ori poate ne impartasesti din experienta ta de indragostit cumpanit care a reusit sa echilibreze ratiunea cu sentimentul. marturisesec ca eu am pus mai mereu sentimentul inaintea ratiunii si inca sunt in viata :)

Saturnianul:

--- Citat din: silviu din Sâmbătă, 04 Decembrie 2010, 18:19 ---ori poate ne impartasesti din experienta ta de indragostit cumpanit care a reusit sa echilibreze ratiunea cu sentimentul. marturisesec ca eu am pus mai mereu sentimentul inaintea ratiunii si inca sunt in viata :)

--- Terminare citat ---

L-ai pus inaintea ratiunii, dar nu ai exclus total si definitiv ratiunea. Normal ca esti in viata :) Si eu pun sentimentul inaintea ratiunii, atunci cind sentimentul trebuie sa fie inaintea ratiunii. Si viceversa. Eu vorbeam de situatiile cind una din ele este exclusa total (si sunt asfel de cazuri) sau cind lasam ratiunea sa se manifeste atunci cind ar trebui sa lasam sentimentele, si invers.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă