Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
almi_gabi:
--- Citat din: capsuna din Joi, 25 Noiembrie 2010, 02:21 ---de ce oare s-au inscris unii in aceasta comunitate, respectiv in cluburi, daca nu doresc de fapt sa socializeze sub nici o forma (nici virtual -forum, nici in real)???? ???
......
astept sa ma combateti si de ce nu... sa-mi demonstrati ca va pasa!
--- Terminare citat ---
In primul rand - buna Capsuna! :-*
Si apoi sa o luam pe'ndelete. Multi care s-au inscris in comunitate poate au facut-o dintr-un prim impuls si apoi au uitat de aceasta comunitate, altii se inscriu si in fata mesajelor dintre noi - care deja ne cunoastem se simt stingheri, altii isi pierd interesul pe parcurs etc
Unii se gandesc prea mult si in cele din urma renunta de a trimite mesaje sau de a accesa butoanele forumului.
M-a mirat si pe mine cat de greu se hotarasc unii sa scrie cateva randuri - sa-si spuna o parere.
Poate unii au mai intrat si pe alte forumuri, au scris ceva si au primit critici.
Fiecare are stilul lui - unii au venit in tabere si au intrat in comunitate fara a avea avea cont pe forum.
Ce pot sa spun e ca ma intristeaza ca in momentul de fata cei care sunt pe forum in zilele acestea sunt putini. Au fost zile in care erau zeci de mesaje noi. Acuma sunt cateva pe zi.
dian:
--- Citat din: silviu din Joi, 25 Noiembrie 2010, 23:16 ---
ce ne facem cu cei care pun sentimentele mai presus de ratiune? nu sunt ei fericiti si sanatosi? ba eu zic ca sunt mai fericiti decat mutantii vesnic siguri pe ei, care se ghideaza intotdeauna dupa ratiune si al caror creier e un compendiu al lumii cognoscibile. fereste-ma, Doamne, de asa prieteni!
--- Terminare citat ---
Cand viata iti da lamai cere si tequilla si sare si cheama-ma si pe mine! (am citit undeva)
luciamanta:
--- Citat din: capsuna din Joi, 25 Noiembrie 2010, 02:21 ---am o mare nedumerire... ca o blonda veritabila ce mi-s....
de ce oare s-au inscris unii in aceasta comunitate, respectiv in cluburi, daca nu doresc de fapt sa socializeze sub nici o forma (nici virtual -forum, nici in real)???? ???
considerati ca cineva e obligat sa va sune sau sa va scrie mesaje si voi sa stati bine merci in fotoliu sa strambati din nas? nu cumva ar fi si interesul vostru (al celor inerti) sa dati un "buna ziua" la randul vostru?
nimeni nu e dator nimanui in aceasta comunitate! si numai de voi depinde daca decideti sa petreceti o dupamiaza placuta cu prietenii sau sa lanceziti vaicarindu-va, complacandu-va in pozitia de victima si asteptand totul pe tava.
sunteti oameni maturi si inca nu a-ti inteles ca nu primesti nimic fara sa dai la randu-ti? un simplu "buna, ce mai faci?" conteza.
astept sa ma combateti si de ce nu... sa-mi demonstrati ca va pasa!
--- Terminare citat ---
Te salut, Capsuna! Ce mult mi-a placut interventia ta! Nota 10+! Nu ai mai scris de multă vreme pe forum si chiar m-am intrebat ce mai faci, daca esti bine, sanatoasa si voioasa. Eu am fost foarte ocupata in ultimul timp... Sunt multe de spus. Poate ca in viitorul apropiat ne vom revedea, sa stii ca mi-ar face mare placere. Te pup cu drag
zinutz:
Va salut si va imbratisez pe toti! ...
Capsuna, te pup.... m-ai facut sa apas butoanele, nu doar sa arunc o privire... ;) :D
luciamanta:
Te sarut, Zinutz
Ma bucur ca mai dai si tu cate un semn de viata. Sper ca esti bine, draga mea. Imi este dor de tine. O seara cat mai placuta iti doresc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă