Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (78/94) > >>

balanta:
eu nu cred ca mai putem compara casniciile trecute cu cele actuale....mamei mele nu-i pasa de viata sexuala a lui tata...nu stiu daca il mai iubea...eram pur si simplu o familie...cu certuri, cu disensiuni, cu veselie, cu ajutor, cu umar la greu, cu de toate cam ca la toate familiie din timpurile respective....dar ei nu mai aveau viata sexuala de hat...iar mama era multumita daca se ducea la alta...pe ea oricum nu o interesa..mama la 50 de ani crestea nepoti si abia se tara saraca...eu la 50 merg in club, am blog, anul asta imi fac un tatuaj si vreau sa plec la rafting...crezi ca se compara ?

balanta:
...pai cum adica "a, numai asta era problema?"...pai nu la sex ne referim cand spunem ca dupa 20 de ani de casnicie se duce pe apa sambetei totul pt ca are o ratacire?
...nu moare la toata lumea, moare la 90%...si vorbesc de viata sexuala dorita nu de aia de o faceau femeile ca asa trebuie sa nu se duca la alta...si nu, apropierea fizica nu are a face cu veselia si armonia...nu e musai sa mai simti dorinta fata de cel de care esti atasat ca de un frate si bun prieten de o viata!

micaela:
nu numai din cauza sexului se intampla situatii ca cele de care discutam. uneori resortul este cu totul altul... unul emotional, singuratatea in doi.
unde exista afectiune si veselie, exista si tandrete, si bucuria imbratisarii si...restul. chiar daca e si ceva"fratern" in sentimente, caci un om cu care traiesti mult timp iti intra si-n sange, adica-ti devine "ruda de sange".  ;D zic. e doar o opinie. cred ca e de la caz la caz.  ;)

balanta:
...da, e da la caz la caz...si iti spun ca exista cu siguranta casnicii unde viata afectiva, veselia, ajutorul, sprijinul exista si sexul lipseste cu desavarsire de ani...pt ca nu mai exista atrcatie sau imbold sexual de atata prietenie!

micaela:
nu te contrazic. e o situatie posibila. asa cum e posibila si aceea ca un astfel de tablou familial, pretios, sa aiba si tusha de viata sexuala la locul ei.  :) cazuri rare, asta-i drept, din pacate.  :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă