Arhiva > Arhiva

Cum sa-ti faci un prieten

<< < (77/94) > >>

micaela:

--- Citat din: Guesswho din Duminică, 19 Februarie 2012, 23:12 ---micaela, esti tare simpatica :D
 ai dreptate, viata ne ofera surprize, ne pune in tot felul de situatii si in functie de maturitatea noastra (in gandire, emotionala, etc) si de ceea ce ne dorim, facem alegeri si ne asumam consecintele faptelor noastre.
intrebarea mea este: ai putea continua relatia cu el in aceasta noua situatie? Iti inteleg punctul de vedere, dar ai putea trece peste episod?

--- Terminare citat ---
multumesc, Guess. si tu esti simpatica.  :)
culmea e ca viata le da astfel de lectii tocmai celor "straight", care spun "niciodata", ca sa le arate ca pe paleta pictorului nu e doar alb si negru... ;D
n-am fost pusa in situatie, deci e greu sa-mi dau seama ce-as face... depinde. daca as simti sigur ca inca ma mai iubeste si daca as sti ca este un om onest si ca a fost o unica greseala, dupa foarte mult timp in care a fost ok, as incerca sa iert... sunt sigura ca mi-ar fi greu, ca ar durea, dar cred ca ar merita trecut peste, si recuperat ceea ce e pretios... e o ipoteza....
dar asta sigur nu s-ar intampla fara sa-si ia vreo doua farfurii in cap  ;D

balanta:
bag seama ca nimeni din voi nu stie cum e dupa 20 de ani de relatie...nu cred ca se mai pune problema acelei iubiri despre care voi credeti ca se pastreaza,,,si daca credeti ca intr-un cuplu dupa 15-20 de ani de casnicie mai e viata sexuala ...hm...poate o data pe an...

micaela:
balanta, parintii mei au fost casatoriti 23 de ani, pana cand tata, Dumnezeu sa-l ierte, a plecat... am vazut afectiune si veselie constanta la ei. iubirea si multumirea lor erau vizibile. cand a murit tata, mama a fost la un pas sa se duca si ea... exista cupluri in care iubirea se pastreaza, frumos.
asta nu inseamna ca ei n-au avut momente de criza... dar au stiut sa le depaseasca, fara sa stirbeasca ceea ce-i lega, cu adevarat.

balanta:
...dar cine contesta afectiunea si veselia ?...ce treaba are cu viata sexuala?...nu sunt strans legate una de alta...!

micaela:
a? numai asta era problema? viata sexuala? ce te face sa crezi ca ea moare cu timpul, la toata lumea? scade in intensitate, asa-i, ca si varsta isi spune cuvantul...
dar eu cred ca bucuria in cuplu (veselie si afectiune) are mult de-a face cu dorinta de apropiere fizica.
uite, o s-o intreb pe mama cum stateau ei cu viata sexuala, dupa 23 de ani. sunt curioasa.  ;D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă