Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
silviu:
--- Citat din: balanta din Duminică, 19 Februarie 2012, 23:40 ---eu la 50 merg in club, am blog, anul asta imi fac un tatuaj si vreau sa plec la rafting...crezi ca se compara ?
--- Terminare citat ---
fain! :) si io merg in cluburi, trag un joint, anul asta imi montez un cercel in limba si plec la bungee jumping :)
balanta:
--- Citat din: silviu din Luni, 20 Februarie 2012, 10:26 ---fain! :) si io merg in cluburi, trag un joint, anul asta imi montez un cercel in limba si plec la bungee jumping :)
[/quote
canabisul si piercingul si bungee jumping nu-s pe gustul meu...si cu tatuajul ma gandesc daca sa-mi agresez pielea sau nu... adica nimic din ce ar fi nociv nu mi-as mai dori pt mine... ;)...chiar si barbatii ;D
--- Terminare citat ---
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Duminică, 19 Februarie 2012, 21:57 ---pare-se ca suntem vreo trei care pledam pentru sinceritate in cuplu. e bine. e de bine. :)
--- Terminare citat ---
eu pledez pentru sinceritate indiferent de relatie, ca e amicitie, prietenie, ca e de cuplu, ca e parinte-copil, etc...
singura unde nu-mi permit sa fiu sincera pan` la capat intotdeauna e profesia :D
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 20 Februarie 2012, 16:01 ---eu pledez pentru sinceritate indiferent de relatie, ca e amicitie, prietenie, ca e de cuplu, ca e parinte-copil, etc...
singura unde nu-mi permit sa fiu sincera pan` la capat intotdeauna e profesia :D
--- Terminare citat ---
absolut, guess. si eu afirm, mereu, ca nicio relatie de calitate, adevarata, profunda, frumoasa, nu se poate cladi pe si cu minciuna.
sinceritatea tine sufletul limpede. ;)
insa ai fi uimita sa realizezi cati nu sunt de acord cu noi. ;D
silviu:
--- Citat din: Guesswho din Luni, 20 Februarie 2012, 16:01 ---eu pledez pentru sinceritate indiferent de relatie, ca e amicitie, prietenie, ca e de cuplu, ca e parinte-copil, etc...
--- Terminare citat ---
absolut!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă