Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
steliana:
--- Citat din: silviu din Joi, 16 Februarie 2012, 10:20 ---... n-am chef sa ma gandesc la miss univers si sa ma trezesc cu ea la usa >:(
--- Terminare citat ---
o bagi in ... lista prietenilor :2funny:
silviu:
cred ca pe alt tabel este :(
Victorman:
--- Citat din: Guesswho din Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:16 ---cu....puterea gandului ::)
--- Terminare citat ---
Cam cat timp trebuie sa te gandesti ? A inceput sa miroasa a ars in casa si nu stiu de ce :D
micaela:
Oare barbatii se incing cand gandesc mult, asa, in general, sau cand gandesc mult la miss univers? :angel:
ei, si mai e o teorie....zice-se ca_cu_cat un spirit e mai batran, deci si evoluat, cu atat energia sa si a gandului sau, implicit, este mai ridicata, deci reuseste mai lesne a-si influenta realitatea prin dorinta-vointa-putinta.
spiritele mai june tre' sa trudeasca mai mult cu gandu'.
Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului? Daca ne mai gandim la faptul ca barbatii poseda si atavismul unei pilozitati ce sugereaza descendenta din maimutza.... nush' :)
gata, tac, ca dam in razboiu' sexelor. :)
Guesswho:
--- Citat din: Victorman din Joi, 16 Februarie 2012, 17:23 ---A inceput sa miroasa a ars in casa si nu stiu de ce :D
--- Terminare citat ---
zic si io, poate n-ar fi rau sa suni la 112 pana nu e prea tarziu... ;D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă