Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
micaela:
si-acum, sa mergem la culcare, gandind pozitiv la miscarea de rotatie si revolutie a Pamantului, in spiritul dezvoltarii durabile si conform celor mai noi si moderne directive ale UE. amin!
a! si noapte buna. :)
bit:
Ai grija, ca stii ce-a facut tiganu`cu pestisorul de aur! (l-a mancat, ca pe lebede! ;D ;D)
micaela:
--- Citat din: bitek din Joi, 16 Februarie 2012, 00:21 ---Ai grija, ca stii ce-a facut tiganu`cu pestisorul de aur! (l-a mancat, ca pe lebede! ;D ;D)
--- Terminare citat ---
noroc ca nu eu sunt pestisoru' de aur, nici macar o lebada, si nici tu nu esti rom (sa fentam discriminarea ;D ).
Guesswho:
--- Citat din: silviu din Miercuri, 15 Februarie 2012, 21:22 ---multumesc! asta-mi place la tine: lamuresti omu imediat :D
--- Terminare citat ---
multumesc si eu, da` nu pot ramane indiferenta la ...dorinta unui coleg de forum.
despre puterea gandului exista carti,articole, acum ca esti interesat de dezvoltarea personala :P, sigur te vei informa...eu doar ti-am dat o idee ;)
silviu:
da, nu e de gluma cu puterea gandului si cu ipoteza ca prin gand se atrage un anumit curs al evenimentelor. mi s-au intamplat si mie vreo 2 chestii stranii.
o data imi era sete si tocmai cand intram in bar ma intalnesc cu o tipa care-mi zice: hai sa bem o bere :o
aldata ma uitam la tv, la postul antena1. nu dureaza mult si prezentatoarea zice: va multumim ca urmariti emisiunile postului antena1 :o
musai trebe sa citesc ceva articole, carti... n-am chef sa ma gandesc la miss univers si sa ma trezesc cu ea la usa >:(
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă