Arhiva > Arhiva
Cum sa-ti faci un prieten
Guesswho:
--- Citat din: micaela din Joi, 16 Februarie 2012, 20:06 ---Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului?
--- Terminare citat ---
Fiecare dintre noi are liber arbitru si posibilitatea de a alege ce i se potriveste.
Unii aleg sa fie deschisi si sa primeasca "noul" in viata lor, chiar daca "noul" nu se dovedeste a fi incununat de succes intotdeauna. Dar importanta e lectia de invatat din acea experienta.
Altii aleg sa manifeste reticenta si critica "noul", nu se pot desprinde de tiparele vechi, nu indraznesc sa iasa din zona de confort, fac aceleasi lucruri, au aceleasi obiceiuri si asteapta rezultate diferite.
silviu:
da, e clar! nu poti privi noul cu reticenta si sa astepti rezultate :(
micaela:
dupa parerea mea (doar a mea si n-o impun nimanui :P), e mai indicat sa privesti noul (inclusiv sub forma unei ipoteze/teorii) cu deschidere, nici cu un "nu" categoric, nici cu un "da" neconditionat, ci cu un "sa vedem" echilibrat, care lasa drum experimentarii, studierii... abia apoi poti trage concluzii ceva mai ferme. Zic "ceva mai", caci istoria a rasturnat destule "adevaruri absolute", pana acum; de ce n-ar face-o si pe viitor? nu traim fix acuma o revolutie (unii ii spun chiar "rasturnare") stiintifica prin noua fizica cuantica?
Daca mi-ar fi spus cineva acum 30 de ani ca o sa accesez o gramada de informatie, cvasi-instantaneu, prin intermediul unui aparat fara fir, i-as fi suras sceptic. Nici antedecesorii nostrii nu credeau ca pot zbura intr-o foarte grea pasare de metal. Iata cate ipoteze "de tot rasu'" au devenit realitate "palpabila", later. Asa ca "never say never" nu-i vorba in vant. :)
micaela:
--- Citat din: Guesswho din Joi, 16 Februarie 2012, 20:55 --- nu se pot desprinde de tiparele vechi
--- Terminare citat ---
as numi asta, parafrazandu-l pe Liiceanu, "incremenirea in paradigma" :)
Victorman:
--- Citat din: micaela din Joi, 16 Februarie 2012, 20:06 ---Oare barbatii se incing cand gandesc mult, asa, in general, sau cand gandesc mult la miss univers? :angel:
ei, si mai e o teorie....zice-se ca_cu_cat un spirit e mai batran, deci si evoluat, cu atat energia sa si a gandului sau, implicit, este mai ridicata, deci reuseste mai lesne a-si influenta realitatea prin dorinta-vointa-putinta.
spiritele mai june tre' sa trudeasca mai mult cu gandu'.
Sa fie doamnele mai evoluate, dat fiind ca in mod vizibil ele sunt mai inclinate a experimenta si a da credit teoriei "puterii" gandului? Daca ne mai gandim la faptul ca barbatii poseda si atavismul unei pilozitati ce sugereaza descendenta din maimutza.... nush' :)
gata, tac, ca dam in razboiu' sexelor. :)
--- Terminare citat ---
Aici m-ai incuiat :tickedoff: , cred ca ma rezum la varianta lui colega cu 112 O0
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă