Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (49/50) > >>

Caroline:
Eu am rezolvat-o altfel: presa si mass-media nu servesc.  :whistle:

Cand spuneam "comuniune" ma refeream la sensul larg... poate fi si comuniune de interese sau pur si simplu un scop comun (cum ar fi repararea cablului  :buck2:). Hai sa ma exprim altfel: transmiterea si receptarea de informatii trebuie sa aiba un scop, sa raspunda unei posibile actiuni cu 1 (afirmativ) sau cu 0 (negativ). Altfel nu e comunicare... e anarhie, negentropie, non-sens, anti-comunicare.

bit:
De ce? Vreau sa stiu fiindca vreau sa stiu. (vreau doar sa adun informatiile, ca tot spuneam de indexare). E obligatoriu sa folosesc ce am aflat? Nu cred.

Si subscriu la faza cu presa si media. Ma uit la TV la job, ca face parte din fisa postului. Noroc ca-i o data la 4 zile. Si nu in concediu.

Caroline:

--- Citat din: bitek din Luni, 28 Mai 2012, 22:40 ---De ce? Vreau sa stiu fiindca vreau sa stiu. (vreau doar sa adun informatiile, ca tot spuneam de indexare). E obligatoriu sa folosesc ce am aflat? Nu cred.

--- Terminare citat ---

Si eu vreau sa stiu fiindca vreau sa stiu, da' aici era vorba despre comunicare, ceea ce implica cel putin doua persoane.  :coolsmiley:

bit:
Pai tocmai. Unul transmite (vorbeste, scrie, deseneaza, canta, etc.), celalalt intelege. Punct.

Emi 53:
A da si a primi informati, inseamna ca noi comunicam?.Acesta este sensul comunicarii, intre oameni?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă