Arhiva > Arhiva

Cum devii comunicativ

<< < (31/50) > >>

optimus sum:

--- Citat din: marcutza din Luni, 16 Mai 2011, 20:09 ---stiu ca poti provoca dar intreb: poti face fatza provocarilor ?  :) mai bine spus raspunsurilor sincere ?  :) le poti duce, asimila, corobora si aplica ?

eu pot multe si-am dovedit pt SC, 1 an si ceva nu-i nimic,
acum lasam noul sa inoveze, sa schimbe, sa aduca NOU,
poti ?  :)

si asta tot comunicare se numeste  ;)

--- Terminare citat ---
uite voi fi sincer... nu conteaza daca eu fac fata provocarilor, important este sa scriem cu sufletul pe masa , nu din citate... daca "mi-o iau" si ma "bagati sub masa" , e ok atata timp cat voi , deschizadu-va inima , deveniti poate mai bune ...ok ? deci sa dam drumul provocarilor de care vreti voi ... sa COMUNICAM cu adevarat... cred ca ai inteles ce vreau sa spun Marci draga...

Saturnianul:

--- Citat din: almi_gabi din Luni, 16 Mai 2011, 20:35 ---poate se face si un topic nou  ;D

--- Terminare citat ---

Imi tai venele pe lung :D

Saturnianul:
Pierdut masca! Gasitorul poate s-o pastreze! :P

micaela:

--- Citat din: janeta din Luni, 16 Mai 2011, 22:20 ---e adevarat , sunt si din acestia destul de multi , dar am intalnit si mai multi  teribil de singuri care isi spun si ei off-urile ori micile banalitati de zi cu zi pe unde apuca : la birou , la usa vreunui medic , la vreo coada ori prin tramvai . si cred ca stiu si de ce o fac : ca sa-si dovedeasca faptul ca inca mai exista , cu speranta ca poate -poate ar mai putea interesa pe cineva persoana lor .
sunt egoisti , e drept , dar si teribil de tristi...

--- Terminare citat ---

da, asa e. stiu persoane care au devenit vorbarete odata cu trecerea intr-o etapa de viata dominata de singuratate. e teribil sa nu ai cu cine schimba o vorba....pe acestia i-am inteles intotdeauna....simt nevoia sa interactioneze cu alte fiinte...sa simta ca traiesc, asa cum spui, Janeta. si atunci cand au ocazia, o fac poate intr-un mod excesiv, dar atat de omenesc....fereasca Dumnezeu sa fim in locul lor si sa ajungem sa-i intelegem....

dar, sigur, exista si vorbaretul logoreic care-i sufoca pe ceilalati. am avut, candva, o colega de genul asta...er un infern...

janeta:

--- Citat din: micaela din Marți, 17 Mai 2011, 08:20 ---dar, sigur, exista si vorbaretul logoreic care-i sufoca pe ceilalati. am avut, candva, o colega de genul asta...er un infern...

--- Terminare citat ---

aici ai dreptate , cred ca exista si astfel de persoane a caror vorbarie reprezinta golul din mintea lor si  proverbul : " prostul pana nu-i fudul parca nu e prost destul " s-a nascut parca si pentru a descrie "vorbaretul logoreic" ce tine sa-si expuna ideile ( care idei ? ) oricui are ocazia , convins fiind ca interlocutorul isi frange coastele in timpul caderii pe spate .

aoleo , am vorbit cumva prea mult ? :D

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă