Arhiva > Arhiva
Aventuri bahice
hadrian:
@Julia
eu: "Daca ceilalti n-ar fi consumat nimic alcoolic, ar mai fi existat acea bunadispozitie?..."
tu: "exercitiul la care te provoc eu este sa te intilnesti cu prietenii fara sa beti nimic alcoolizat si sa vedem, se distreaza cineva??"
Imi dai dreptate, deci?... ca eu nu prea vad unde-i provocarea... vad mai degraba un fel de copy-paste nuantat...
adda:
ha ha...unii se "distreaza" asa de bine dupa cateva pahare...ca a doua zi nu-si mai aduc aminte nimic...sau mai rau , strica si dispozitia celorlalti... :)
nu am nimic impotriva celor care gusta niste "licori", fiecare e liber sa faca ce vrea si sa se simta bine asa cum ii cade bine, dar nu sunt de acord cu ideea de a pune veselia si bunadispozitia pe seama bauturii
julia:
ai dreptate adrian, probabil nu m-am exprimat prea clar daca nu s-a inteles ce am vrut sa zic. tu fa exercitiul si te astept sa ne impartasesti dupa.
LE: dar ce nu voi putea in veci sa inteleg este dorinta unora (chiar impusa citeodata) sa consumi si tu ceva chiar daca nu vrei si nu-ti place, doar pt ca ei restul consuma. hă?!?
fortuna777:
--- Citat din: hadrian din Miercuri, 27 Iulie 2011, 19:17 ---@Adda&Julia -
Mai corect ar fi sa spunem ca lumea fara vicii ar fi mai buna.
--- Terminare citat ---
subscriu la cele spuse de tine, Adi...alcoolul consumat cu moderatie nu face rau nimanui...atunci cand se transforma in viciu apare pericolul...
Cred ca este rau daca ajungi sa bei sub diverse pretexte...de bucurie,...sau de fericire, adica atunci cand cauti un motiv pentru a bea. Daca dupa o masa copioasa simti nevoia sa bei un pahar de vin sau de bere...e ok...Daca simti nevoia sa bei apa e iarasi ok. Cred ca pana la urma e o chestie de gust si de potriveala cu felul de mancare...Pentru ca daca am mancat un pastrav afumat...cu siguranta voi vrea un pahar de bere rece (daca imi permit asta). Iar daca merg iarna la munte si vreau sa ma incalzesc, voi bea o cana de vin fiert cu multe mirodenii. Pot sa beau si ceai,... daca nu am pofta de vin, dar parca ma incalzesc mult mai bine dupa vin fiert ;) :).... Problema apare daca dupa ce bei un pahar, mai vrei inca unul si tot asa...pana la fund...Eu recunosc...imi place bere si daca merg vara pe o terasa, nu voi cere suc decat daca am garantia 100% ca e natural (am o sensibilitate neobisnuit de mare la chimicale), dar voi bea o bere(eventual la halba!) :) Daca sunt cu masina, voi bea o apa plata cu lamaie... :D
almi_gabi:
nu cred ca starea de veselie sau reusita unei petreceri sta in consumul de alcool - cred ca tine mai mult de anturaj si de atmosfera- intradevar alcoolul dezinhiba (in cantitati rezonabile) si da tonul la veselie dar am fost si la petreceri unde nu s-a consumat alcool si m-am distrat de minune
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă