Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139289 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #510 : Miercuri, 27 Iulie 2011, 22:52 »
Carmen, e super ca e loc pentru toata lumea la Dochia si ca se mai pot suplimenta locurile cu ceva saltele...Chiar asteptam confirmarea asta....Acum legat de dormitul la cort, stiu ca sunt care prefera varianta asta, si de ce sa nu recunosc, si pe mine m-ar incanta, daca nu ar fi asa greu de carat cortul si toate "acareturile" pe care le implica... :)...Iar de la o varsta, comoditatea chiar isi spune cuvantul ;)

Referitor la mancarea de pe traseu, eu am anuntat deja pe topic, ca masa de sambata de la amiaza va trebui sa si-o asigure fiecare dupa bunul plac....Acum, daca va fi ceva mancare in plus...nu-i bai...oricum foamea va fi de lup, acolo sus pe munte, si mai bine sa ne prisoseasca mancarea, decat sa ne lipseasca ;) :D.

Facem aici un apel la Adi si primavera, sa poposeasca in drumul lor la Gheorgheni si sa cumpere 2 pite de care zici tu, ca intr-adevar, paine ca acolo nicaieri nu-i...au aia frate o reteta de paine, pe care cred ca o tin bine ascunsa si pazita...ca n-am mai intalnit-o in alta zona

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #511 : Joi, 28 Iulie 2011, 04:02 »
@carmenus&fortuna - exista un proverb romanesc : cind doua persoane iti spun ca trebuie sa... iei piine, probabil asa si e... hi, hi, hi...
  Considerati ca si luate, desi eu nu dau pizza pe sandwich... Acuma, probabil piinile alea n-or fi cumparate chiar din Gheorgheni, si poate n-or fi chiar de 2kg, dar tot piine cu cartofi va iau, ca si-n mures majoritatea brutariilor sint secuiesti, ok?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #512 : Joi, 28 Iulie 2011, 10:44 »
treaba ta, daca nu te-ai lecuit de la Pustnicu. :))
pentru cine nu stie... Radu e un monument de amabilitate, calm si echilibru, care a rezistat fizic si nervos, fara daune vizibile, unei seri intense de karaoke afon.  :)

Raducu, io vreau Smokie (Alice, Mexican girl, Needles and Pins,  If You Think You Know How To Love Me, Lay back in the arms of someone.. si toate celalalte "golden"-uri ale lor, pe care le masacrez cu maaaare placere de cate ori le prind  :D), si Abba (pe care o haulim toti cei cu 4 ca prefix, desigur :)) si Presley (neaparat cu...Are you lonsome tonight - cea pe care am chinuit-o deja, la Pustnicu'  :D) etc. ma mai gandesc si mai zic.

radu, te rog ca in cazul in care voi merge ... pentru ca mica a luat tot repertoriul :D vreau muzica de relaxare - irlandeza - de la paste ;) + angel meditation + ceva perfect sunset + vanghelis (ev. jon@vanghelis) + spre dimineata ameno-era si ce se mai poate :D :P si un pup pentru cel mai desavarsit DJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
nihil sine deo

Offline micaela

• Hero Member
  • Mesaje postate: 6590
« Răspuns #513 : Joi, 28 Iulie 2011, 11:18 »
da, nu strica si niste "ambientala". io am ales din cele cu linie melodica mai cantabila de catre profani.  :)

bun revenit, opti, in grupul urcaciosilor pe munte. :)

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #514 : Vineri, 29 Iulie 2011, 16:49 »
   salut!
   E ok Hadrian, ne-am scos cu painea. Merci.
   Steliana , pana la urma ce faci ? Vii sau sigur vii? Nu prea ai alternativa , deci viiiiiiiiiiiiiiiii !

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #515 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:34 »
inteleg ca intra Steliana si foarte posibil sa reintre si pe_jumatate... :)

Silviule...daca ma auzi,....e disponibila bona pentru caini?...Grabeste-te...ne apropiem de ultima strigare! :D

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #516 : Vineri, 29 Iulie 2011, 19:42 »
     La ultima strigare , care mai e lista?
     De maine incep ploile , dar speram ca pana la finalul saptamanii se vor opri si vom avea parte de o vreme superba ...la fel si de distractie

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #517 : Vineri, 29 Iulie 2011, 20:16 »
am vorbit eu cu ploile si cica mai stau pe la noi pana miercuri...Incepand de joi, apare soarele special pentru cei din Singles Camp, iar vremea pe Ceahlau va fi numai buna de drumetii... ;) :)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #518 : Duminică, 31 Iulie 2011, 22:06 »
da, copii! intru, dar pe alta configurare :D
exclus ceahlau!
astept cu placere o alta varianta de a ne revedea si cunoaste.
nihil sine deo

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
« Răspuns #519 : Luni, 01 August 2011, 19:20 »
          Salutare!
         Slabuta miscarea pe aici . Daca ma gandesc bine vineri mergem pe ceahlau .
         Sau nu mai merge nimeni??????

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #520 : Marți, 02 August 2011, 06:48 »
@Carmenus - Eu cred ca nu s-a razgindit nimeni (sper), dar nici prea multe, in afara celor deja postate, nu prea pot fi adaugate, nu?... Eu am spus deja, cam cum ma voi prezenta (ora/loc), si cam ce pregatiri mi-am propus, bucurestenii si-au cam planificat calatoria, nemtenii la fel, in rest... sa ne vedem cu bine la Izvorul Muntelui.
  Oricum, mai sint citeva zile inca, asa ca mai e timp pt ultimile amanunte. Vremea se anunta buna, bunadispozitie sa fie, ca restul se rezolva de la sine.

P.S. Aviz celor care lasa pe ultimul moment lucrurile : e posibil sa nu fie semnal telefonic prea bun in zona, asa ca s-ar putea sa apara unele probleme de comunicare la "locul faptei". Pt siguranta, e bine sa stabiliti inainte de ajunge acolo, ceea ce mai e de stabilit.

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #521 : Marți, 02 August 2011, 20:57 »
Eu si Paulette, amandoua din Iasi, vom anunta maine seara ora exacta cand ajungem in Piatra si vom putea stabili detaliile intalnirii. Incep deja sa-mi pregatesc bagajul. :D

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #522 : Miercuri, 03 August 2011, 06:01 »
 "Muresul" (2 pers) si-a propus sa ajunga dupa ora 12, cel tirziu ora 1, direct la Izvorul Muntelui. Sa ne vedem cu bine...

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #523 : Miercuri, 03 August 2011, 06:48 »
eu si daliana apreciez ca vom pleca din bucuresti cel mai tarziu la ora 9.
la buna vedere!

Offline Alina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #524 : Miercuri, 03 August 2011, 16:12 »
buna, eu sunt Georgeta din Galati si vreau sa merg si eu cu voi in Ceahlau
am vorbit cu Magda la telefon si mi-a transmis ca nu vor fi probleme cu cazarea, astept un mesaj si de la organizatori
am retinut ca prima cazare este la Cabana Izvorul Muntelui (banda rosie), corect?
va pup