Autor Subiect: Excursie in Ceahlau 2011  (Citit de 139265 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline balanta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 626
  • ...sa fiu eu insami
Re: Excursie in Ceahlau 2011
« Răspuns #525 : Miercuri, 03 August 2011, 18:07 »
Fortuna, pana la urma...hm...ce ciudat mi se pare....vin la Piatra....am rezolvat cu masina...DAR...vin la inmormantare caci a murit matusa mea....deci nu a fost sa fie asa cum am vorbit la telefon...mi se pare tare aiurea!
"...am invatat ca poti continua inca mult timp dupa ce ai spus ca nu mai poti..." Octavian Paler

Offline fortuna777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 864
« Răspuns #526 : Miercuri, 03 August 2011, 19:10 »
Alina, esti binevenita in grupul cocotarilor pe Ceahlau!... Daca vrei detalii suplimentare pe care nu ti le poate oferi magda lasa-mi nr.de tel. pe mp :)

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #527 : Miercuri, 03 August 2011, 19:12 »
balanta, imi pare enorm de rau de ce imi spui...te sun mai tarziu :-*

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #528 : Miercuri, 03 August 2011, 21:49 »
sincer, nu am nici eu prea multe detalii. as vrea sa stiu totusi un loc anume unde sa ne intalnim la Izvorul Muntelui pe dreapta,.....sau pe stanga. Multumesc!

Offline janeta

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1730
  • carpe diem
« Răspuns #529 : Miercuri, 03 August 2011, 21:54 »
pe centru , magduta , ca sa se stie ca noi suntem aceia  :D

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #530 : Miercuri, 03 August 2011, 22:02 »
pe stanga sau pe dreapta era o gluma.
eu, si real aveam nevoie de o informatie in legatura cu locatia. Multumesc !

Offline alventani

• Full Member
  • Mesaje postate: 115
« Răspuns #531 : Miercuri, 03 August 2011, 22:28 »
Zilele astea e nebunie mare la mine la munca, dar chiar si asa excursia ramane in picioare. :D Abia astept sa ies din cotidian! Aproape ca nu mi-as lua nici telefonul cu mine...
Nu m-am gandit inca la ce-mi pun in bagaj; stiu doar ca imi trebuiesc bocanci (dar nu am decat tenisi) si un hanorac mai grosut (de care iarasi sper sa fac rost). Cel mai probabil ma va apuca panica maine seara. :D

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #532 : Miercuri, 03 August 2011, 22:36 »
 magda, in real avem telefoane si nu e pusa nicio interdictie sa ne folosim de ele. Maine sper sa aflu de la toata lumea ora plecarii si apoi voi vedea cum ma voi face utila de aici din Piatra. Fie va astept sa mergem impreuna spre Izvor, fie va voi oferi indicatii prin telefon sa ajungeti cu bine la destinatie. Mi se pare mult mai bine sa vorbim la telefon,...pentru ca am tot scris pe topicul asta cum se ajunge la Izvor, dar din pacate nu toata lumea ajunge sa citeasca.

Mai scriu o data numerele mele de telefon: orange 0747060000
                                                                    Romtelecom 0233210230

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #533 : Miercuri, 03 August 2011, 22:46 »
Valentina, poti sa-ti iei telefonul la tine, dar sa stii ca la Izvor nu ai semnal in orange, iar in celelalte retele, pe masura ce urcam mai prindem si ceva semnal...

cu tenisii poti sta la Izvor, pe munte, in cel mai rau caz adidasi. Daca porti 37...iti pot da eu o pereche de bocanci sau adidasi...Nu uita de haina (geaca) de ploaie si vant, care preferabil sa nu fie foarte groasa..Daca nu reusesc sa mai vorbesc cu tine la telefon, iti va transmite paula tot ce am vorbit cu ea. Spune-mi totusi, referitor la pizza,  am inteles ca nu mananci nici tu carne...dar ciuperci si masline e voie? :) ;)

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #534 : Miercuri, 03 August 2011, 22:48 »
sunt convinsa ca toti avem telefoane, numai ca undeva pe forum s-a scris ca s-ar putea sa nu existe semnal, altfel nu mi-as fi permis sa pun intrebari puerile.

Offline fortuna777

• Hero Member
« Răspuns #535 : Miercuri, 03 August 2011, 22:58 »
voi pleca din piatra, abia dupa ce voi fi convinsa ca toata lumea e pe drumul bun si stie unde trebuie sa ajunga... :)

hadrian

• Vizitator
« Răspuns #536 : Joi, 04 August 2011, 03:46 »
  Pt persoanele care se tem ca va fi greu sa ne intilnim acolo, fara comunicare continua... Eu, pina acum, n-am mai calcat prin Moldova, cu atit mai putin in Ceahlau, Izvorul muntelui... Dar nu cred ca e greu de gasit aceasta localitate, deviind de la soseaua Piatra Neamt-Gheorgheni spre nord (dreapta), in zona localitatii Bicaz. In Izvorul Muntelui voi intreba de pensiunea... Izvorul Muntelui, si... voila...
  Fortuna a mentionat de citeva ori, pe topic, ca nu e dificil de ajuns, si atunci, de  ce sa ne facem griji asupra destinatiei?... Eu cred ca ne facem probleme mai multe decit e cazul.
  Fruntea sus, zimbetul pe buze, si... la drum...
  Sa ne vedem cu bine.

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #537 : Joi, 04 August 2011, 07:34 »
cred ca am fost inteleasa gresit! nu ma tem ca nu voi gasi Izvorul Muntelui, dar dupa ce parcurg 600 de Km, cred mi-ar fi fost mai simplu sa cunosc o locatie de la Izvorul Muntelui, dar e ok ma descurc.

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #538 : Joi, 04 August 2011, 07:43 »
  Pentru cei care nu au ajuns niciodata in zona , dupa ce parasiti drumul principal la stanga spre Izvorul Muntelui mergeti tot inainte pana cand va treziti cu Ceahlaul drept in fata, practic la cativa metri .
    Cabana este ultima pe partea dreapta , dupa care incep traseele in Ceahlau.
    La Izvor nu prea este semnal la telefon, dar cum a zis si Adrian , mai intrebati pe traseu .
    Bicazul se trece in linie dreapta . La intrare in Bicaz este o intersectie care merge la stanga , dar spre Lacul Rosu. Intersectia pentru Izvorul Muntelui este intr-o curba , inainte de baraj, unde este si indicator .
    Eu voi ajunge la Izvor pe la ora 14 , dupa ce o iau pe Ioana de la Brosteni.

Magdalena_`

• Vizitator
« Răspuns #539 : Joi, 04 August 2011, 07:46 »
Multumesc Carmen, foarte utila informatia ta. Ne vedem vineri.