Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (111/144) > >>

admin:
Iti multumesc Janet! In lipsa mea vei fi decana de varsta acolo, sau pardon, cum se zice inteleapta grupului! Dupa cum topaiai la Pustnicu (apropo filmul cu tine, facut de Iulian cred ca a fost vazut si admirat deja de zeci de oameni) sunt convins ca o sa faci o surpriza si nu o sa poata lumea sa se tina de tine...

micaela:
da, si eu zic ca se vaita a alint... cand noi o sa ajungem la Dochia, ea ne va astepta zambitoare dupa (deja) un pui de somn  :D

si nici n-ai citit povestea cu atentie, Jeane. jar mananca calul subred (ca sa nu zic martoaga :D) sa devina cal naravas, nu invers  :P

bagajele-s gata, io-s gata...ce sa mai asteptam dimineata?  :)

micaela:

--- Citat din: admin din Joi, 04 August 2011, 18:23 ---(apropo filmul cu tine, facut de Iulian cred ca a fost vazut si admirat deja de zeci de oameni) sunt convins ca o sa faci o surpriza si nu o sa poata lumea sa se tina de tine...

--- Terminare citat ---

auch. ca-n filmul ala apar si eu, destul de mult, si cu niste miscari stranii, de care nici macar nu-mi amintesc. care zeci de oameni?! chiar n-as vrea sa fiu vazuta astfel, de catre oricine.

in alta ordine de idei, La multi ani Gigi, cu anticipatie. Schimbarea de prefix sa-ti fie inceputul unei etape de viata frumoasa si fericita.

fortuna777:
apropo,...hainele pe care le luati pe munte, bagati-le in pungi de plastic inainte de a le pune in rucsac, daca ploua sa nu se ude... :)

NeliTTT:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 August 2011, 19:08 ---auch. ca-n filmul ala apar si eu, destul de mult, si cu niste miscari stranii, de care nici macar nu-mi amintesc. care zeci de oameni?! chiar n-as vrea sa fiu vazuta astfel, de catre oricine.

--- Terminare citat ---
eu, de exemplu, sunt una din cei "zeci de oameni" care te-au vazut in film, si te asigur ca poti sa fii mandra de tine. As fi vrut sa fiu in locul tau. Te putem invidia cu toatele de pe aici, asa de bine arati. Felicitari, reale.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă