Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (110/144) > >>

Alina:
salut, numarul meu de telefon este 0744795727 - Georgeta
eu voi pleca din Galati pe la ora 13.00, sper sa ajung la cabana pina la 18.00, am citit si prognoza, sansele de ploaie sunt reduse
va doresc drum bun

marcutza:
drum bun, distractie la maxim !

sa reveniti sanatosi, odihniti, cu poze si povesti !

janeta:
multumim tare frumos tuturor celor ce ne-au urat de bine !
 eu chiar am nevoie sa-mi tina cineva pumnii pentru ca oasele mele batrane se ingrozesc de p`acu la gandul celor 7 ore de urcat :'(.  dar , sa nu dea dumnezeu cel sfant ca forty si mica sa-si uite cuvantul , ca jar or sa manance . chiar nu pot rata ocazia de a ma vedea cocotata in carca lor , asa cum au promis ca vor face in caz ca obosesc . faceti si voi un exercitiu de imaginatie ( cei care ma cunosc) si vizualizati cam cum vom arata : ele , cocosate de "putinele" mele kilograme si eu cu picioarele balanganind in incercarea de a nu-mi tarai adidasii prin colb , tinandu-ma strans de gatlicanurile lor . nu , asa ceva nu e de ratat ;D

gigi , sa ai o zi frumoasa si petrecacioasa si sa stii ca ne vom gandi cu drag la tine .

fortuna777:
.... :D :D am vizualizat, janet si am ras de m-am prapadit :D...iti dai seama ce sincronizate in miscari tre sa fim eu si mica sa nu te rasturnam? :D si respiratia trebuie sa fie sincronizata :D...mica, ai grija fa repetitii pana maine...inspiri pe nas...expiri pe gura...ceva bicicleta pentru rezistenta...si niste abdomene pentru burta....Janet si-a pus gand rau cu noi ;) :D

fortuna777:
multumim marcutza si julia...vom aduce cu noi crampeie de munte, de cer, de apus si de rasarit de soare...Doamne ajuta sa tina vremea cu noi! :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă