Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Excursie in Ceahlau 2011

<< < (112/144) > >>

micaela:
multumesc Nelli  :), da' eu am avut impresia unor miscari cam stranii de care chiar nu-mi amintesc :))

NeliTTT:
de aia exista aceste marturii (filmulete) ca sa ne amintim de momentele frumoase din viata. Nu ti-e drag sa le revezi si sa-ti amintesti ce bine te-ai simtit intre prieteni? Si cu ocazia asta ii mai multumim amandoua inca o data lui Iulian. Nu?

micaela:
ba da, imi place sa-mi amintesc, dar fara mine.  :) glumesc. desigur, lui Iulian ii multumim pentru toate filmuletele lui reusite, insa nu doresc ca imaginea mea sa colinde lumea. ;) intre prieteni mai merge sa fii caraghios... :)

Tatiana:
Drum bun si distractie maxima tuturor si nu in ultimul rand va doresc ca vremea sa tina cu voi!

NeliTTT:

--- Citat din: micaela din Joi, 04 August 2011, 20:26 ---ba da, imi place sa-mi amintesc, dar fara mine.  :) glumesc. desigur, lui Iulian ii multumim pentru toate filmuletele lui reusite, insa nu doresc ca imaginea mea sa colinde lumea. ;) intre prieteni mai merge sa fii caraghios... :)

--- Terminare citat ---
Taci... si lasa-te admirata.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă