Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Excursie in Ceahlau 2011
daliana:
Mersul pe munte nu e o plimbare. Asa ca un minim antrenament ar trebui sa faca fiecare cum poate, un alergat prin parc, ceva.
Sunt de acord sa mergem grupati din Bucuresti.
pe_jumate:
dragi excursionisti, eu nu voi mai putea participa la aceasta excursie. Va doresc distractie rasunatoare si amintiri la fel!
Emil Furniga:
La momentul de fata organizarea pe masini la plecarea din Bucuresti este in felul urmator (ii scriu dupa id-urile aproximative din forum, ii identificati voi):
1. masina Maya:
* Eugenia
* Emil Furniga (eu)
2. masina Radu:
* Micaela si fetita ei
* Janeta
* optimus
3. masina Magdalena (ea vine din Slatina prin Bucuresti):
* baiatul Magdalenei
* Daliana
Eu am contactele de la fiecare sofer de masina, pentru contact luati legatura cu ei prin mine, nu le scriu aici telefoanele din motive de privacy. @Fortuna, valabil ce am zis, poti lua legatura cu noi prin mine care am contacte cu toti soferii si prin ei cu ceilalti din masini.
N-o sa plecam impreuna cele 3 masini, de principiu vom ajunge la Izvorul Muntelui vineri dupa-amiaza.
Oricum, pana atunci mai e timp si loc de schimbari, si ma astept sa se intample asta, pentru reconfigurari voi anunta.
Pe mine ma gasiti la :
Emil Furniga
0726-37.99.56
id mess: emil_furniga
Carmenus:
Salut!
Am revenit din vacanta si constat ca au intervenit ceva modificari de trupe.
Laura , daca esti prin zona, poti reface lista .
Astazi am vorbit la Dochia si avem camera de 17 paturi. Putem lua saltele de la magazie si uite asa mai construim cateva paturi, adica de cate mai avem nevoie.
In concluzie nu cred ca mai este nevoie de vreun cort. Cu siguranta vom incapea toti in cabana .
Distanta de la cabana si pana la locul de campare este cam de 10 min. Cred ca-i mai bine sa stam toti in cabana , in conditiile in care incape toata lumea, doar daca vrea cineva sa stea musai la cort.
Mentionez ca nu se poate face foc in locul de campare , deoarece este rezervatie.
Carmenus:
Pentru masa de pe traseu avem din partea celor care detin cabana Dochia preparate din carne vidate , telemea , cascaval . Produsele sunt bune si cat de cat mai naturale .
Mai trebuie sa mai luam paine si gata masa .
Ar fi ideal ca cei care vin de la TG, Mures , sa se opreasca in Gheorghieni si sa cumpere paine cu cartofi, care-i f buna, este si gata feliata si tine foarte bine. Sunt paini mari la 2 kg.
Zilele astea am sa ma duc sa cumpar glucoza pentru toata lumea , pentru a avea energie pe traseu .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă